پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۰ اسفند ۱۳۹۶، ۱۶:۴۳

رئیس اداره ورزش و جوانان شاهرود:

۵۵ مصوبه ستاد ساماندهی امور جوانان در شاهرود اجرایی شد

۵۵ مصوبه ستاد ساماندهی امور جوانان در شاهرود اجرایی شد

شاهرود - رئیس اداره ورزش و جوانان شاهرود از اجرایی شدن ۵۵ مورد از مجموع ۶۰ مصوبه ستاد ساماندهی امور جوانان شهرستان طی سال جاری با همراهی دستگاه‌های ذی‌ربط خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، مجید محمدی ظهر یکشنبه در جلسه ستاد ساماندهی امور جوانان شاهرود در محل فرمانداری ویژه این شهرستان، ضمن ارائه گزارشی از عملکرد این ستاد با تأکید بر اینکه طی ۱۰جلسه برگزارشده ستاد ساماندهی، ۶۰ مصوبه به تصویب رسیده و ۵۵ مورد از این تعداد اجراشده است، افزود: اجرایی شدن ۹۰ درصد مصوبات ستاد ساماندهی امور جوانان نشان‌دهنده عزم و اهتمام ویژه اعضای این ستاد به امور جوانان به‌خصوص در حوزه اشتغال‌زایی، آموزش، سازمان‌های مردم‌نهاد، فرهنگ و ... است.

وی گفت: در سال۹۶ جلسات این ستاد در موضوعات اوقات فراغت، مشکلات جوانان بخش‌های حومه شاهرود، فضای مجازی و نیز به مناسبت‌هایی مانند هفته جوان و هفته ازدواج برگزار و کمیته‌های تخصصی برای هر یک از این موضوعات تشکیل‌شده است.

۸ سمن در شاهرود ثبت شدند

بیر ستاد ساماندهی امور جوانان شاهرود در ادامه به ارائه گزارشی در حوزه تشکلات مردم‌نهاد پرداخت و بیان کرد: در سال جاری شش سازمان مردم‌نهاد در سطح شاهرود د ثبت و دو مورد نیز در فرایند ثبت قرار دارند که درمجموع امیدواریم تا پایان سال شاهد آغاز به فعالیت هشت سمن در حوزه جوانان باشیم.

محمدی افزود: هم‌اکنون با احتساب همه سازمان‌های در حال ثبت و ثبت‌شده، ۱۸ سمن در شاهرود وجود دارد و این در حالی است که در مدت مشابه سال ۹۲ این میزان تنها سه مورد بود.

وی درباره برنامه‌های سال آینده ستاد ساماندهی امور جوانان شاهرود نیز گفت: در فروردین و اردیبهشت ۹۷، مراسم تجلیل از قهرمانان ورزشی و جوانان برتر شهرستان برگزار می‌شود و همچنین از پایان خردادماه تا پایان شهریور برنامه‌های اوقات فراغت و در تیرماه نیز جشنواره فضای مجازی به اجرا درخواهد آمد.

کد خبر 4249127

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha