پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱ دی ۱۳۸۵، ۱۱:۴۸

خالد مشعل :

کشورهای عربی به گزینه مقاومت هم فرصت بدهند / آمریکا برخی گروهها را برای سرنگونی دولت حماس آموزش می دهد

کشورهای عربی به گزینه مقاومت هم فرصت بدهند / آمریکا برخی گروهها را برای سرنگونی دولت حماس آموزش می دهد

خالد مشعل با بیان اینکه جنبش حماس با جنبش فتح هیچ درگیری ندارد، بلکه با گروهی مخالفت می کند که از طرف بیگانگان حمایت می شود، گفت: آمریکا این گروه ها را مجهز به سلاح می کند و برای سرنگونی حماس آموزش می دهد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل ازپایگاه اینترنتی الجزیره، رئیس دفتر سیاسی حماس درافتتاحیه ششمین کنفرانس ملی اسلامی در دوحه گفت : بعضی از گروه های فلسطینی مجهز به سلاح های  آمریکایی شدند و همچنین از سوی این کشورنه برای مقاومت بلکه برای انجام عملیات علیه گروه دیگر فلسطینی آموزش می بینند.

"مشعل" درادامه این اظهارات خود تصریح کرد: حماس اسناد و مدارکی دردست دارد مبنی براینکه جریانی شناخته شده که به منظور براندازی حماس از حمایت آمریکا برخوردار می شود.

وی بدون اشاره به نام این گروه ها تاکید کرد که درصورت ضرورت این اسناد ارائه می شود.

رئیس دفترسیاسی حماس همچنین خاطرنشان کرد : درگیری حماس با جنبش فتح نیست ، بلکه با گروهی است که به دنبال منافع خود است و از طرف بیگانگان تقویت می شود.

وی با اشاره به بحران داخلی که اخیرا درفلسطین به وجود آمده، گفت : علت این بحران، احترام نگذاشتن به نتایج انتخابات فلسطین و رد دعوت حماس برای مشارکت در روند سیاسی و همچنین غیبت رهبران فلسطینی و درعین حال دخالت آمریکا است.

"مشعل" تاکید کرد:"حماس به گفتگوی با آمریکا اما با درنظر گرفتن شروط فلسطینی ها مخالف نیست، همچنانکه مخالف با این نیست که واشنگتن ازمنافع خود حمایت کند، اما نباید این منافع علیه منافع ما باشد".

رئیس دفتر سیاسی حماس از نقش محدود کشورهای عربی که دائما منتظر اشاره آمریکا هستند، ابراز تاسف کرد و سران کشورهای عربی را به پیروی از روش و اسلوب "هوگو چاوز" رئیس جمهوری ونزوئلا و "فیدل کاسترو" رهبر کوبا فراخواند.

وی گفت : این کشورها فرصت دارند تا معادله را تغییر دهند. یعنی به گزینه مقاومت فقط 5 سال فرصت بدهند؛ بعد از اینکه 20 سال گزینه سازش را امتحان کردند.

قطر از روزگذشته میزبان ششمین کنفرانس ملی اسلامی است. دراین کنفرانس که برای اولین بار درخارج از بیروت برگزار
می شود، نزدیک به 260 شخصیت و متفکر از احزاب مختلف و جنبش های ملی و اسلامی 18 کشورعربی شرکت دارند.

خالد مشعل" رئیس دفترسیاسی حماس و جمعی دیگر از رهبران این جنبش مانند "موسی ابومرزوق" و "محمد نزال" و همچنین "رمضان عبدالله شلح" دبیرکل جنبش جهاد اسلامی در فلسطین نیز در این کنفرانس شرکت کردند.

کد خبر 424936

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha