پیام‌نما

إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ سَيَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمَنُ وُدًّا * * * * قطعاً کسانی که ایمان آورده و کارهای شایسته انجام داده اند، به زودی [خدای] رحمان برای آنان [در دل ها] محبتی قرار خواهد داد. * * مؤمنى را كه هست نيكوكار / بهر او مهر مى‌دهد دادار

۲۱ اسفند ۱۳۹۶، ۱۱:۰۰

‎ مدیر معماری و شهرسازی راه و شهرسازی هرمزگان:

نمادهای شهری باید ریشه در هویت شهری بندرعباس داشته باشد

نمادهای شهری باید ریشه در هویت شهری بندرعباس داشته باشد

بندرعباس - مدیر معماری و شهرسازی راه و شهرسازی هرمزگان گفت: نمادهای شهری باید ریشه در هویت شهری بندرعباس داشته باشد.

 به گزارش خبرگزاری مهر، به نقل از راه وشهرسازی هرمزگان، ابراهیم رستم گورانی در همایش شهرداران هرمزگان افزود: با هم اندیشی و همفکری که با شهرداران تمامی شهرهای هرمزگان صورت گرفته است در حوزه نمادهای شهری به نتیجه مناسبی دست پیدا کرده ایم.

وی با بیان اینکه در ساخت المان های شهری باید چند نکته را در نظر داشت، اظهارداشت: وضعیت جغرافیای شهر، فرهنگ زندگی و پوشش مردم شهر و مبحث اقتصادی ساخت نماد می توان نتیجه بهتری را در احداث نماد شهری گرفت.

رستم گورانی با تاکید بر مشارکت شهروندان درساخت المان های شهری خاطرنشان کرد، برگزاری مسابقات طراحی و ساخت نماد شهری می تواند ایده های بسیار خوبی را به شهرداران بدهد، لذا همه شهرداران باید ازاین ظرفیت استفاده کنند.

وی افزود: اکثر شهرهای ما در المان های میادین فقیر هستند و شهرداران باید هرچه زودتر اقدامات لازم را در خصوص اجرا و احداث المان های شهری انجام دهند.

گورانی ادامه داد: مسئله مهم دیگر که باید در اجرای مبلمان به آن توجه داشت،مناسب سازی معابر برای استفاده معلولین است.

رستم گورانی با اشاره به بازآفرینی شهری گفت: یکی ازطرح هایی که در این زمینه آغاز شده بازآفرینی در محله چاهستانی های بندرعباس است که می تواند در همه شهرهای هرمزگان نیز صورت گیرد، بدیهی است اینگونه بازآفرینی بافت های فرسوده منجر به افزایش روحیه و نشاط در ساکنین این محلات میشود و همچنین دستگاه های مختلف مخصوصا" شهرداری می توانند خدمات رسانی بیشتری به این محلات داشته باشند.

وی خاطرنشان کرد: درآمدهای دولتی کفاف عملیات عمرانی شهری را نمی دهد ، لذا شهرداری ها باید بتوانند خودشان کسب درآمد کنند، پروژه های مشارکتی و پروژه های گردشگری ظرفیت های خوبی برای کسب درآمد هستند که باید شهرداران نگاه ویژه ای به آن داشته باشند.

کد خبر 4249603

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha