به گزارش خبرنگار مهر، غلامرضا شعبانی بهار شامگاه دوشنبه در مراسم تجلیل از قهرمانان، مدال آوران، مربیان و داوران عرصه های ملی و بین المللی در سال های ۹۵ و ۹۶ که در استانداری کردستان برگزار شد، گفت: نهادینه شدن فرهنگ ورزش و فرهنگی کردن آن دو رسالت وزارت ورزش و در صدد اجرایی کردن آن در جامعه است.
معاون توسعه ورزش همگانی وزارت ورزش و جوانان عنوان کرد: فرهنگی شدن ورزش با وجود ورزشکاران گذشته و پیشکسوتان ورزش امکان پذیر خواهد بود و باید این افراد در این مهم ورود پیدا کنند.
وی گفت: اگر ورزش در کشور همگانی شود قطعاً به قهرمانی نزدیک تر خواهد شد.
شعبانی بهار افزود: وزرات ورزش تمام تلاش خود را بر همگانی کردن ورزش در جامعه گذاشته و آن را به دغدغه در جامعه تبدیل کرده است.
معاون توسعه ورزش همگانی وزارت ورزش و جوانان اظهار کرد: یک هزار و ۴۰۰ میلیارد بودجه برای همگانی کردن ورزش در خواست شد که به یک هزار ۶۰۰ میلیارد نیز ارتقاء پیدا کرد و باید توجه کرد که بودجه خود وزارت ورزش هزار میلیارد نمی شود.
وی گفت: یکی از شاخصه های سلامتی در دنیا توسعه ورزش همگانی است که بسیاری از کشور ها به این امر توجه می کنند.
شعبانی بهار افزود: در سال آینده جشنواره هایی در راستای همگانی کردن رشته های ورزشی در تمامی سنین و بخش ها برگزار خواهد شد.
معاون توسعه ورزش همگانی وزارت ورزش و جوانان عنوان کرد: ۱۵۰ میلیارد تومان در ماه بهمن برای همگانی کردن ورزش به مدیران کل ورزش تخصیص داده شده است.
وی افزود: نگاه دولت به همگانی کردن ورزش بسیار راهبردی و زیر ساختی است و عملیاتی کردن این مهم را در اولویت کاری خود قرار داده است.
شعبانی بهار گفت: بر اساس مصوبه های وزارت ورزش در خصوص استخدام قهرمانان ورزشی در دستگاه های اجرایی ۱۴۷ نفر جزو این مصوبه قرار گرفتند و در دستگاه ها به صورت رسمی استخدام شده اند.
وی افزود: تا کنون ۱۸ مدال المپیکی برای ایران کسب شده است که چهار مدال آن قبل از انقلاب و ۱۴ مدال آن بعد از انقلاب کسی شده است که نشان از توجه دولت ها به امر ورزش را نشان می دهد.
معاون توسعه ورزش همگانی وزارت ورزش و جوانان اظهار کرد: با همکاری شورای مبارزه با مواد مخدر در کشور می بایست دو هزار و ۳۰۰ خانه روستایی برای افزودن به فضای ورزشی روستاها ساخت.
نظر شما