پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۲۳ اسفند ۱۳۹۶، ۸:۱۰

حوادث چهارشنبه سوری در بابل ۵ مصدوم داشت

حوادث چهارشنبه سوری در بابل ۵ مصدوم داشت

ساری - حوادث چهارشنبه سوری در بابل سبب مصدومیت ۵ نفر شد.

غلامرضا روشن سخنگوی مرکز فوریت های پزشکی دانشگاه علوم پزشکی بابل در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان اینکه حوادث چهارشنبه سوری امسال در بابل متاسفانه پنج مصدوم داشت اظهار داشت: در این حوادث چهار مردبین سنین ۱۴ تا ۲۰ ساله دچار آسیب دیدگی وسوختگی درجه یک و دست و پا شده که به صورت سرپایی درمان شدند.

وی افزود: همچنین در این حوادث یک دختر ۱۷ ساله نیز از ناحیه چشم دچار آسیب دیدگی و به بیمارستان آیت الله روحانی بابل منتقل شد.

روشن گفت:در ۲۴ساعت گذشته سازمان اورزانس ۱۱۵ بابل با ۱۲پایگاه، ۱۵دستگاه آمبولانس، یک دستگاه اتوبوس آمبولانس و ۳۷پرسنل عملیاتی در آماده باش کامل بوده است.

کد خبر 4251472

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha