۲۳ اسفند ۱۳۹۶، ۱۱:۲۲

طراح نشان محصولات اپل به زودی در شیراز/برگزاری سمپوزیم گرافیک

طراح نشان محصولات اپل به زودی در شیراز/برگزاری سمپوزیم گرافیک

شیراز- راب جانوف، طراح نشان محصولات اپل به زودی به شیراز می آید.

به گزارش خبرنگار مهر، با دعوت رسمی آکادمی گرافیک ایران از راب جانوف، طراح مشهور نشان اپل، به زودی نشست علمی و کارگاه آموزشی این گرافیست در شیراز برگزار می شود.

او زاده ایالت لس آنجلس است و تحصیلات خود را در دانشگاه ایالتی سن خوزه امریکا به پایان رسانده است.

جانوف اگرچه ابتدا به طراحی صنعتی روی آورد اما نهایتا در دفتر تبلیغاتی خود در سایت معروف سیلیکون ولی بروی گرافیک تمرکز کرد.

راب جانوف علاوه بر طراحی نشان اپل، طراحی برندهای لانگون، کروز، پلوییت سیتی و آی او تی را در کارنامه دارد و در حال حاضر در دفتر خود در شیکاگو مشغول به کار است.

او موافقت کلی خود را جهت حضور در شیراز اعلام نموده است و خواستار بررسی و تعیین و تثبیت تاریخ دقیق رویداد شده است.

این در حالیست که «نیکلاس تراکسلر»، هنرمند سوئیسی رشته گرافیک برای شرکت در همایش روز جهانی گرافیک به شیراز می آید.

اولین سمپوزیوم ملی «هویت طلبی در گرافیک ایرانی» با حضور نیکلاوس تراکسلر ۳۰ فروردین  و اول اردیبهشت ۱۳۹۷در شیراز برگزار می‌شود.

تراکسلر که متولد۱۹۴۷ در ویلیزائوی سوییس می باشد، دانش آموخته تایپوگرافی و طراحی گرافیک است.

وی از سال ۱۹۶۶ کنسرت های جاز ویلیزائو را سازمان دهی کرد و در ۱۹۷۵ ، فستیوال سالانه جاز ویلیزائو را بنیان گذاری کرد؛ او عضو اتحادیه ی بین المللی گرافیک است.

به گفته نیکلاس تراکسلر «قبل از اینکه طراحی گرافیک را شروع کنم، عاشق موسیقی بودم و در عین حال، مدیریت برگزاری فستیوال جاز را در «ویلیسائو» به عهده داشتم، به این ترتیب موسیقی و طراحی همیشه همراه من بود».

به باور این هنرمند درباره آینده پوستر «باید برایش جنگید! باید برای حضورش در معابر عمومی و خیابان ها جنگید. در سوئیس ما هنوز محل نصب پوستر داریم، شاید بیشتر از دیگر کشورها. متاسفانه در حال حاضر طراحی پوستر برای مسابقات مهم تر از مسائل حیاتی تر از آن است. باید این مسابقه ها به دو گروه حرفه ای و دانشجویی تقسیم شود و هر دو گروه نیز حضور داشته باشند».

نگاه تراکسلر نسبت به مسئولیتش در آینده بر این استوار است که «نمی دانم ولی کاملاً برای برنامه های جذاب و احتمالی در آینده آزاد هستم. من به تدریس خیلی علاقه دارم و می دانید که بسیار دیر شروع کردم. من در سال ۱۹۹۶از اشتوتگارت شروع کردم و فکر می کنم تدریس بسیار مهم است. در ذهن من یک طراح خوب می تواند یک معلم خوب نیز باشد. این یک واقعیت است ولی شاید یک معلم خوب نتواند طراح خوبی باشد. دو روز در هفته به اشتوتگارت می روم و از کار با دانشجویان بسیار خوشحالم. من هرکدام از آنها را در مسیر خودشان همراهی می کنم».

به گزارش خبرنگار مهر، محمدعلی کریمی پور و جمشید آراسته از اعضای هیات علمی این سمپوزیوم به شمار می روند.

کد خبر 4251676

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha