پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۲۴ اسفند ۱۳۹۶، ۱۱:۳۳

سرپرست اداره کل اوقاف و امور خیریه خراسان جنوبی:

طرح آرامش بهاری در۶۰ بقعه متبرکه خراسان جنوبی اجرا می شود

 طرح آرامش بهاری در۶۰ بقعه متبرکه خراسان جنوبی اجرا می شود

بیرجند- سرپرست اداره کل اوقاف و امور خیریه خراسان جنوبی با بیان اینکه طی سال گذشته طرح آرامش بهاری در ۴۰ بقعه اجرا شده است، گفت: امسال این طرح در ۶۰ بقعه اجرا می شود.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام پرویز بخشی صبح پنجشنبه در نشست خبری با اصحاب رسانه اظهار کرد: با توجه به اعتقادات مردم هر سال برنامه آرامش بهاری در استان برگزار می شود لذا باید برنامه هایی را آماده کنیم که هم تقویت دینی و معنوی و هم اخلاقی باشد.

وی با بیان اینکه در سال گذشته در ۴۰ بقعه طرح آرامش بهاری را اجرا کردیم که امسال به ۶۰ بقعه رسیده ایم، افزود: طرح آرامش بهاری از بیست و پنجم اسفند ماه جاری آغاز و تا پانزدهم فروردین ماه سال آینده ادامه دارد.

سرپرست اداره کل اوقاف و امور خیریه خراسان جنوبی با اشاره به برگزاری اجتماع منتظران و برپایی خیمه های معرفت، گفت: بقاع به سه دسته ویژه، سطح یک، سطح دو و سطح سه تقسیم بندی می شوند که به نسبت ظرفیتی که دارند مراسماتی برگزار خواهد شد.

وی با بیان اینکه در خیمه های معرفت پنج نفر مستقر هستند که از این تعداد سه نفر از امور مبلغین استان و تعداد دو نفر از نیروهای بومی استان هستند، عنوان کرد: باید بتوانیم از فرصت بقاع در جهت پر کردن اوقات فراغت افراد استفاده لذا باید خوراک فرهنگی نرم افزاری در این راستا آماده شود.

وی با اشاره به اینکه امسال طرح آرامش بهاری در دو مرحله اجرا خواهد شد، بیان کرد: در راستای اجرای طرح آرامش بهاری ۸۴ مبلغ اعزامی از قم و ۶۴ مبلغ بومی فعالیت خواهند شد.

سرپرست اداره کل اوقاف و امور خیریه خراسان جنوبی عنوان کرد: در حال حاضر ۱۳ بقعه سطح یک، دو بقعه ویژه، ۲۰ بقاع سطح دو و ۲۵ بقعه سطح سه وجود دارد.

وی با اشاره به اینکه در حال حاضر ۶۳۹ مکان رفاهی جهت استقرار زائرین و مجاورین در بقاع استان وجود دارد، افزود: از مجموع مکان های رفاهی در بقاع استان تعداد ۵۴۳ زائرسرا، ۷۸ سوئیت و ۱۸ کانکس است.

حجت الاسلام بخشی با بیان اینکه در حال حاضر ۹۵۷ سرویس بهداشتی و ۳۳ آشپزخانه در بقاع متبرکه استان وجود دارد، گفت: ۸۶ هزار هدیه در راستای اجرای طرح آرامش بهاری برای زائرین و مسافرین پیش بینی شده است.

وی با اشاره به اینکه در حال حاضر ۹۶ بقعه تایید شده در استان وجود دارد، عنوان کرد: غرفه کودک و نوجوان، پاسخ گویی به مسائل شرعی و خانواده از جمله غرفه هایی است که در خیمه های معرفت برپا می شود.

سرپرست اداره کل اوقاف و امور خیریه خراسان جنوبی با بیان اینکه ۶۰ هزار ۱۲۰ نفر در لحظه سال تحویل در بقاع حضور داشته اند، گفت: در طی اجرای طرح آرامش بهاری سال گذشته ۷۹۷ هزار نفر در بقاع استان حضور داشته اند.

وی با اشاره به اینکه در سال جاری ۱۲۳ وقف جدید در استان داشته ایم، اظهار داشت: در حال حاضر استان خراسان جنوبی در زمینه علم و فناوری نیاز به وقف دارد.

کد خبر 4252418

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha