به گزارش خبرنگارمهر، امیر قادری امروزپنج شنبه در جلسه کارگروه استانی برنامه مدیریت جامع تالاب زریوار که در سالن شهدای گمنام استانداری تشکیل شد، گفت: دستگاه هایی هم چون استانداری، میراث فرهنگی، محیط زیست استان وشهرداری مریوان تاکنون در ارتباط با دریاچه زریوار مطالعاتی را انجام داده اند.
وی عنوان کرد: همواره یکی از مباحث مورد تاکید مسئولان ایجاد مدیریت یکپارچه در دریاچه زریوار بوده وهست و برای رسیدن به این مهم ستاد نجات بخشی زریوار با دو کمیته فنی وعلمی دراستان تشکیل شد.
وی رسالت کمیته فنی را پیگیری انسداد چاه ها و تخریب ساخت وسازهای غیرمجاز و جلوگیری از ورود فاضلاب به دریاچه ذکر کرد و اظهارداشت: درچند سال اخیر خانه باغ های زیادی که بدون مجوز در اطراف دریاچه ساخته شده بودند، تخریب شدند.
معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار کردستان ادامه داد: در کمیته عملی هم از طریق همکاری دانشگاه کردستان پروپوزال چند طرح تحقیقاتی در ارتباط با دریاچه زریوار آماده شد.
قادری بیان کرد: فاضلاب ۹ روستای موجود در ضلع غربی زریوار وارد این دریاچه می شد که اکنون از این اتفاق جلوگیری شده است و ممانعت از ورود فاضلاب روستاهای موجود در ضلع شرقی و محله سردوشی ها هم انجام شده و اتمام کامل آن نیاز به اعتبار دارد.
وی اظهارداشت: اصلی ترین مبحث که در اولویت حفاظت از دریاچه زریوار هم قرار دارد جلوگیری از ورود فاضلاب های شهری و روستایی به این دریاچه است.
نظر شما