عباس صفری در گفتگو با خبرنگار مهر در کرج اظهار داشت : جاده کرج - چالوس در همه نقاط لغزنده است و عدم استفاده از وسایل ایمنی در وسائل نقلیه برای رانندگان خطر آفرین خواهد بود.
وی افزود: مه گرفتگی در این جاده همچون سایر نقاط شهر وجود دارد و در ارتفاعات این پدیده با شدت بیشتری در جریان است و رانندگان برای عبور از این نقاط باید حتما به چراغ های مه شکن مجهز باشند و فاصله خود را با خودروهای جلویی رعایت نمایند.
صفری خاطر نشان کرد: در ایام زمستان امکان سقوط بهمن در برخی نقاط وجود دارد و رانندگان باید از توقف در این اماکن که با علائم هشداری مشخص شده است ، خودداری کنند.
وی از رانندگان وسائل نقلیه سنگین خواست: هنگام تردد در این محور سرعت مجاز را رعایت کنند و در صورت احتمال هرگونه خطر برای سایر رانندگان در نقاط حادثه خیز در پارکینگ های حاشیه جاده توقف کنند.
این مسئول به رانندگان هشدار داد: استفاده از زنجیر چرخ ، وسایل گرمایی و رعایت سایر نکات ایمنی برای تردد در جاده کرج - چالوس الزامی است و با رانندگان متخلف برخورد جدی می شود.
نظر شما