پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۲۷ اسفند ۱۳۹۶، ۲۰:۲۷

استاندار البرز مطرح کرد:

رونق اشتغال در شهرستان‌های البرز با اجرای طرح جامع گردشگری

رونق اشتغال در شهرستان‌های البرز با اجرای طرح جامع گردشگری

کرج - استاندار البرز اجرای طرح جامع گردشگری استان را موجب رونق اشتغال در شهرستان‌ها دانست.

به گزارش خبرنگار مهر، محمدعلی نجفی عصر یکشنبه در حاشیه بازدید از کاروانسرای ینگی امام واقع در شهرستان ساوجبلاغ که با حضور علی‌اصغر مونسان معاون رئیس‌جمهور و رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری همراه بود، اظهار کرد: امسال رویکرد دولت این است که بخشی از اشتغال‌زایی از حوزه گردشگری و صنایع‌دستی تأمین شود.

وی بابیان اینکه بیش از ۵۵ درصد اشتغال استان مربوط به بخش خدمات است، افزود: تلاش می‌شود  بخش اعظم اشتغال از ظرفیت بخش گردشگری فراهم شود.

استاندار البرز با اشاره به تهیه و تصویب طرح جامع گردشگری استان، گفت: این طرح فرصتی برای شهرستان‌های استان فراهم خواهد کرد تا از ظرفیت‌های گردشگری آن‌ها استفاده شود.

نجفی افزود: با توجه به ظرفیت‌هایی که در شهرستان‌های استان البرز ازجمله اشتهارد و طالقان با طبیعت زیبا و زادگاه آیت‌الله طالقان وجود دارد؛ تپه تاریخی ازبکی با قدمت ۹ هزارساله در نظرآباد؛ جاده چالوس با فرصت‌های گردشگری و غیره در بحث جاذبه‌های گردشگری و توریستی وجود دارد؛ بخشی از اشتغال استان از سرفصل گردشگری مهیا شود.

کد خبر 4255060

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha