پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۸ اسفند ۱۳۹۶، ۱۵:۵۹

مدیرعامل سازمان اتوبوسرانی ورامین خبر داد؛

تجهیز ۱۳۴۰ اتوبوس و مینی بوس ورامین به کارتخوان بلیت الکترونیک

تجهیز ۱۳۴۰  اتوبوس و مینی بوس ورامین به کارتخوان بلیت الکترونیک

ورامین- مدیرعامل سازمان اتوبوسرانی ورامین از تجهیز ۱۳۴۰ اتوبوس و مینی بوس ورامین به کارتخوان بلیت الکترونیک خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، حسن خوانساریان بعد از ظهر دوشنبه با اعلام این خبر در جمع خبرنگاران از امضاء قرارداد تجهیز ۱۳۴۰ دستگاه اتوبوس و مینی بوس شهرستان ورامین به دستگاه کارتخوان بلیت الکترونیک خبر داد.

خوانساریان با بیان اینکه استفاده از پول نقد در سامانه‌های حمل‌ونقل عمومی مشکلات بسیاری برای شهروندان ایجاد می کند، اظهار داشت: استفاده از کارت های بلیت الکترونیک تا حد زیادی این مشکلات را برطرف خواهد کرد.

وی با اشاره به اقدام مثبت سازمان اتوبوسرانی ورامین در راه اندازی سیستم بلیت اکترونیک، تصریح کرد: اتوبوس و مینی بوس ها در ۵ خط ورامین- شوش، ورامین-خاوران، ورامین-قرچک، ورامین-شهرری، ورامین- ترمینال جنوب به سیستم بلیت الکترونیک مجهز می شود.

خوانساریان با بیان اینکه این قرارداد با سید داود افتخاری مدیر عامل شرکت تعاونی مینی بوس و اتوبوسرانی شهر ورامین امضاء شده است، گفت: براساس برنامه ریزی های صورت گرفته۱۳۴۰ دستگاه اتوبوس و مینی بوس تا مهرماه ۹۷ مجهز به دستگاه کارتخوان بلیت الکترونیک می شوند.

مدیرعامل سازمان اتوبوسرانی ورامین در پایان اظهار داشت: با راه اندازی سامانه کارت بلیت الکترونیک سازمان اتوبوسرانی ورامین، بخشی از اهداف دولت الکترونیک محقق شده و شهروندان می توانند با سهولت نسبت به تردد در مناطق مختلف شهرستان اقدام کنند و از این امکان بهره لازم را ببرند.

کد خبر 4255680

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha