۱ فروردین ۱۳۹۷، ۱۳:۲۱

با حضور رئیس جمهور؛

خط تولید جامدات و آزمایشگاه مرجع داروسازی تهران شیمی افتتاح شد

خط تولید جامدات و آزمایشگاه مرجع داروسازی تهران شیمی افتتاح شد

رئیس‌ جمهور با حضور در مجموعه داروسازی تهران شیمی، خط تولید جامدات و آزمایشگاه مرجع این شرکت را افتتاح کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر، حجت‌الاسلام حسن روحانی رئیس جمهور روز چهارشنبه از واحد تحقیق و توسعه داروسازی تهران شیمی بازدید کرد و با توضیحات دست‌اندرکاران این شرکت از جزئیات فعالیت‌ها و تولیدات این تولیدکننده داخلی دارویی مطلع شد.

شرکت داروسازی تهران شیمی یکی از بزرگترین شرکت‌های دارویی خصوصی کشور با بیش از نیم قرن تجربه و سابقه تولید و مبتنی بر توسعه، تولید و بازاریابی محصولات برند – ژنریک است. این شرکت در سال ۱۳۴۱ با تولید ۱۶ محصول فعالیت خود را آغاز کرد و در حال حاضر بیش از ۱۲۰ نوع آمپول، قرص و کپسول، سوسپانسیون و شربت و کرم و پماد، تولید می‌کند.

این شرکت که با چشم‌انداز توسعه و پیشرفت در سطح جهانی و هدف افزایش توانایی در رقابت، بهبود کیفیت، ابتکار و نوآوری در محصولات و رویکرد جامع به بازارهای جهانی فعالیت می‌کند، در حال حاضر دارای خط تولید محصولات مایع، خط تولید محصولات نیمه جامد و خط تولید محصولات تزریقی است که خط تولید محصولات جامد این شرکت نیز با استانداردهای سه گانه GMP  امروز با حضور روحانی رسماً فعالیت خود را آغاز کرد.

کد مطلب 4256475

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha