به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پلیس اردبیل، هابیل درویشی ظهر پنجشنبه در جلسه قرارگاه نوروزی استان اردبیل تصریح کرد: ناجا پاکترین و سالمترین سازمان در نظام جمهوری اسلامی ایران است.
وی افزود: این مجموعه با برخورداری از نیروهای متعهد و مسئولیتپذیر حافظ امنیت و آرامش مردم است و توانسته خدمت بهینه به مردم ارائه دهد.
معاون مهندسی ناجا متذکر شد: دریافت کارنامه درخشان از دست مردم و مسئولان و پاسخ مثبت مردم در نظرسنجی اثبات این ادعا است که ناجا توانسته رضایت عمومی را جلب کند.
درویشی با تأکید به اینکه پلیس با اخلاق و معنویات ایفای نقش میکند، اضافه کرد: فرصت خدمت گذاری به مردم در لباس پلیس یک توفیق الهی است.
وی افزود: انتظار میرود نیروهای پلیس با حداکثر توان و تعهد خود در سنگر تأمین نظم و امنیت ایفای نقش داشته باشند.
نظر شما