پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۵ فروردین ۱۳۹۷، ۱۴:۴۴

فرماندار شاهرود:

۸۵ هزار مسافر نوروزی در شاهرود اسکان یافتند

۸۵ هزار مسافر نوروزی در شاهرود اسکان یافتند

شاهرود-فرماندار شاهرود از اسکان ۸۵ هزار مسافر نوروزی در این شهرستان خبر داد و گفت: این تعداد مسافر تا روز چهارم فروردین۹۷ در مدارس، محل‌های اسکان، مهمان‌پذیرها و ... اسکان یافتند.

سید محمدرضا هاشمی در گفتگو با خبرنگار مهر، با اشاره به اسکان ۸۵ هزار مسافر نوروزی در شاهرود تا روز چهارم فروردین‌ماه، تأکید کرد: تا به امروز بیش از ۴۵ هزار نفر از نمایشگاه صنایع‌دستی و سوغات شاهرود که در ورودی شهر برپاشده بازدید کرده اند که نسبت به سال گذشته افزایش تقریبی را شاهد هستیم.

وی افزود: نمایشگاه نوروزی برای چهارمین سال متوالی با ۵۰ غرفه از شهرستان همزمان با بیست و هفتم اسفندماه برپا و تا پایان تعطیلات ادامه دارد.

معاون استاندار سمنان بیان کرد: ۴۵۰ کلاس درس و ۵۹ مدرسه با سه پایگاه و ۴۰ سوئیت در شاهرود آماده ارائه خدمات اسکان به مسافران نوروزی هستند که خوشبختانه استقبال مسافران از این اماکن اسکان خوب گزارش‌شده است.

هاشمی بیان کرد: در سال جاری همچنین برای هدایت و راهنمایی مسافران اپلیکیشن مسافرتی، نقشه‌ها و بروشورهایی تهیه‌شده که در بدو ورود به شاهرود در اختیار مسافران قرار می‌گیرد.

وی درباره بازدید از اماکن تاریخی و گردشگری شاهرود نیز، افزود: ۳۵ هزار مسافر نوروزی از مجموعه تاریخی بسطام و قلعه‌نو خرقان در بخش بسطام که مقبره بایزید بسطامی، ابوالحسن خرقانی و امامزاده محمد(ع) است، دیدار کردند.

فرماندار شاهرود بابیان اینکه شاهرود ۱۴۸ اثر تاریخی در فهرست میراث ملی دارد، تأکید کرد: علاوه بر مکان های گردشگری، موزه این شهرستان نیز در ایام نوروز میزبان مسافران نوروزی خواهد بود.

کد خبر 4258136

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha