به گزارش خبرگزاری مهر، این روزنامه ضمن اینکه رکورد ۵ هزار تومانی نرخ دلار را بررسی کرده، به واکنش نمایندگان مجلس و معاون امور اقتصادی سازمان برنامه و بودجه پرداخته است.
اگرچه نمایندگان مجلس واکنشی انتقادی به افزایش نرخ ارز نشان داده اند، به نوشته روزنامه «خبرجنوب»، معاون امور اقتصادی سازمان برنامه و بودجه گفته «دولت بازار ارز را کنترل می کند».
«خبرجنوب» در این شماره نوروزی، همچنین در صفحه اول خود به افزایش امید به زندگی در میان ایرانیان پرداخته، بی آبرویی ترامپ در ماجرای ارتباط با یک بازیگر و فریاد مسافران هواپیمایی ایرانی که مرگ را دیدند؛ با این تیتر: «همیشه پای آسمان در میان است».
اما اگر از دنیای سیاست خسته و روی گردان هستید، صفحه ۵ روزنامه را باز کنید که به فروش یک میلیارد دلاری پویانمایی «من نفرت انگیز ۳» می پردازد. این طور که این روزنامه نوشته، من نفرت انگیز ۳ چهارمین فیلم پرفروش سینما در سال گذشته بوده است.
لاتاری، فیلم پرطرفدار این روزهای سینما که اکران نوروزی هم دارد یکی دیگر از موضوعاتی است که نظر گردانندگان صفحه فرهنگ و هنر «خبرجنوب» را جلب کرده. با این تیتر: «لاتاری؛ عشق، غیرت و دیگر هیچ».
و اما برای شیرازی های طرفدار فجر سپاسی! تیتر یک صفحه ورزشی این است: «الان وقت حمایت از فجر سپاسی است».
در شماره امروز هم «خبرجنوب» رفته سراغ چهره های ورزشی تا ببیند آنها سال ۹۶ را چگونه گذرانده اند. در شماره امروز، ساره جوانمردی گفته: «در سال ۹۷ شیراز پایتخت ایران می شود!».
فروغ عباسی، اسکی باز تیم ملی هم از اینکه «کلم پلوی شیرازی را فوق العاده درست می کند» فخر فروشی کرده.و اما اگر می خواهید سالم زندگی کنید و شاداب، ۹ عادت را باید بگذارید کنار. باور نمی کنید؟ صفحه دریچه شماره امروز را بخوانید.
در صفحه «جنوب» هم خبرجنوب رفته سروقت زحمت کشانی که کمک می کنند مردم سفرهای نوروزی آرام و امنی داشته باشند.
«بهارگردی ایرانی ها در نوروز شیراز» هم عنوان مطلب اول صفحه گردشگری امروز است. اگر از «جن» نمی ترسید، «خبرجنوب» گذاری هم دارد به «کویری که جن ها در آن زندگی می کنند».
خلاصه اینکه «خانواده خبر» که امسال برای بیستمین سال پیاپی چاپ نوروزی دارد و عکس تعدادی از آنان در صفحه آخر روزنامه امروز چاپ شده، امروز هم شماره پر و پیمانی در آورده اند.
نظر شما