به گزارش خبرنگار مهر، علی اخلاقی عصر چهارشنبه در نشست با جمعی از خیرین منطقه بردخون اظهار داشت: آموزش و پرورش با حضور و مشارکت همه مردم بویژه خیرین توان حرکت به سوی تعالی و پیشرفت را دارد تا پرورش دهنده مدیران و انسان های فرهیخته شود.
وی افزود: آیندگان درباره ما قضاوت می کنند پس چه بهتر که تصمیمی از روی عقل و تدبیر گرفته شود و جامعه از منافع آن بهره مند شود که اعتلای تعلیم و تربیت و مشارکت در ایجاد فضاهای آموزشی و پرورشی از این نمونه است.
اخلاقی گفت: ۳ هزار و ۵۰۰ هکتار از ۱۱ هزار هکتار موجود زیر کشت گوجه فرنگی است که هر ساله ۲۰۰ هزارتن برداشت و ۲۰ هزار کامیون بار گوجه فرنگی منتقل می شود.
وی گفت: از ۳۳۰ میلیارد ریال اعتبار اختصاص یافته جنوب استان با تلاش نماینده جنوب استان در مجلس حدود ۳۰ میلیارد ریال آن به بخش بردخون اختصاص یافته و امیدواریم بخش کشاورزی نیز حمایت بیشتری از تعلیم و تربیت منطقه کند.
بخشدار بردخون ابراز داشت: در سال ۹۷ پروژه های بسیار خوبی در زمینه عمران شهری و روستایی، فضاهای آموزشی و پرورشی، بهداشت و درمان و راه در منطقه اجرا می شود و تحولات عظیمی در شهر و روستاها ایجاد خواهد کرد.
ارسلان حصیری شهردار بردخون نیز بر تقویت آموزش و پرورش تأکید کرد و گفت: اگر به تعلیم و تربیت توجه شود در همه حوزه ها پیشرفت می کنیم که شهرداری نیز با همه توان از آموزش و پرورش و فرهنگ منطقه حمایت می کند.
خیرین توسعهبخش تعلیم و تربیت هستند
ظهیر محمودی رئیس اداره آموزش و پرورش منطقه بردخون نیز اظهار داشت: منطقه بردخون به دلیل مهاجرپذیری و گسترش شهر و روستاها شاهد افزایش جمعیت بویژه در حوزه دانش آموزی است که نیازمند ایجاد فضای آموزشی و پرورشی و اداری است که سیاست خود را تکمیل فضاهای نیمه تمام و احداث فضاهای ضروری قرار داده ایم.
وی با تقدیر از تلاش های نماینده جنوب استان در مجلس شورای اسلامی، افزود: با پیگیری و مشارکت نماینده مردم شهرستان های دیّر، کنگان، جم و عسلویه در مجلس شورای اسلامی اعتبارات بسیار خوبی برای گسترش آموزش و پرورش جذب نموده و اعتبار ۲۵پروژه در جنوب استان تأمین شده که به زودی ساخت آن آغاز می شود.
محمودی اضافه کرد: یک فضای آموزشی ۱۰ کلاسه با اعتبار ۱۵ میلیارد ریال در شهر بردخون و یک فضای آموزشی ۶ کلاسه با اعتبار ۹ میلیارد ریال در روستای شهنیاء از جمله این پروژه ها است که با ساخت آنها مشکل فضای آموزشی تا حدی رفع خواهد شد.
رئیس اداره آموزش و پرورش منطقه بردخون ادامه داد: فرهنگ خیر و نیک اندیشی باید در جامعه نهادینه شود و همانگونه که برای ساخت مسجد، حسینیه و امور عام المنفعه مشارکت می شود به مدرسه سازی نیز توجه ویژه ای کنیم.
وی گفت: تعدادی از مدارس و فضاهای آموزشی و پرورشی و اداری منطقه تخریبی و فرسوده است که برای امنیت بیشتر و حفظ جان دانش آموزان نیازمند احداث فضاهای جدید و مجهز هستیم و در این زمینه مشارکت خیرین بسیار کارساز و تعیین کننده است.
وی افزود: خیرین نیک اندیش حاج حسین دشتی طاهری و برادران پریدار پس از اطلاع از کمبود فضای آموزشی در منطقه با آمادگی و به صورت داوطلبانه دو قطعه زمین در شهر بردخون و روستای شهنیاء جهت احداث دو فضای آموزشی اهداء کردند.
محمودی اضافه کرد: این زمین ها در مجموع پنج متر مربع مساحت و ارزشی معادل ۴۵۰۰ میلیون ریال دارند که برای ساخت دو مدرسه ۱۰ و ۶ کلاسه در شهر بردخون و روستای شهنیاء استفاده می شود و بخشی از کمبود فضای منطقه جبران خواهد شد.
رئیس اداره آموزش و پرورش منطقه بردخون ادامه داد: نشستی با تعدادی از خیرین منطقه داشتیم و به زودی مجمع خیرین مدرسه ساز و مدرسه یار در منطقه بردخون تشکیل می شود تا به صورت منسجم و یکپارچه برای جذب کمک های داوطلبانه خیرین و مردم اقدام کند و نیازهای مدارس به فضا و تجهیزات برطرف شود.
وی با بیان اینکه پیشنهادات بسیار خوبی در زمینه اهدای زمین، تجهیزات و کمک های مالی رسیده، گفت: مردم برای اعتلای آموزش و پرورش مشارکت بسیارشایسته ای دارند و تاکنون حمایت های گسترده و تأثیرگذاری در امر تعلیم و تربیت فرزندان منطقه داشته اند که امیدواریم این مشارکت ها ادامه پیدا کند.
نظر شما