پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۱۰ فروردین ۱۳۹۷، ۱۴:۲۴

جودو گرندپری تفلیس؛

علیرضا خجسته به نیمه نهایی صعود کرد

علیرضا خجسته به نیمه نهایی صعود کرد

اولین نماینده جودو ایران در رقابت‌های گرندپری گرجستان با کسب سه پیروزی متوالی به مرحله نیمه نهایی صعود کرد و برای رسیدن به فینال نماینده برزیل را پیش رو دارد.

به گزارش خبرنگار مهر، این دوره از مسابقات صبح امروز جمعه ۱۰ فروردین ماه با حضور  ۳۰۲ جودوکار از ۳۸ کشور در تفلیس آغاز  و تنها نماینده ایران در روز نخست به نیمه نهایی صعود کرد.

در وزن ۶۶- کیلوگرم علیرضا خجسته در گام نخست «متئو پاریس» از ایتالیا را ضربه فنی کرد و در ادامه «شریشان» از بلاروس را با همین نتیجه از پیش رو برداشت و در مرحله یکچهارم نهایی نیز «تخیکالادزه» از کشور میزبان را شکست داد. 

وی در مرحله نیمه نهایی و برای صعود به مبارزه پایانی «دانیل سارگنین» از برزیل را پیشرو دارد. در این وزن محمد عباس نژاد دیگر نماینده کشورمان به دلیل برخورد با نماینده رژیم اشغالگر قدس از حضور در مسابقات انصراف داد. در این وزن ۳۰ جودوکار حضور دارند. 

کد خبر 4260494

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha