پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۳ دی ۱۳۸۵، ۱۷:۱۷

اقدامات اداره کل امور اداری وزارت آموزش و پرورش اعلام شد:

پرداخت اضافه کار به عوامل اجرایی در واحدهای آموزش ابتدایی و راهنمایی

اهم اقدامات اخیر اداره کل امور اداری وزارت آموزش و پرورش در زمینه ارتقای وضعیت معیشتی فرهنگیان اعلام شد.

به گزارش خبرگزاری مهر ، پرداخت ماهانه 25 ساعت اضافه کار ساعتی به تمامی دفترداران ، پرداخت اضافه کار به عوامل اجرایی در واحدهای آموزش ابتدایی و راهنمایی همانند مقطع متوسطه و تامین و پرداخت 100 درصد هزینه های بیمه همگانی و مکمل جانبازان فرهنگی و درمان خاص آنان از جمله این مصوبات است.

همچنین بر اساس مصوبه جدید اداره کل امور اداری وزارت آموزش و پرورش ، برای دارندگان مدرک پزشکی در رشته های بهداشتی ، درمانی ، کشاورزی و محیط زیست مشغول به طور قطعی منصوب و به طور تمام وقت مشغول به خدمت هستند ، مقرر شده است با رعایت ضوابط و مقررات مربوط به معادل مجموع حقوق و فوق العاده شغل، ماهانه حق محرومیت از مطلب در نظر گرفته شود.

بنابراین گزارش ، در راستای تحقق بخشنامه هیئت وزیران در رابطه با نیروهای شرکتی ، آن دسته از نیروهای شرکتی که به مشاغل کارشناسی و کمک کارشناسی اشتغال دارند و دارای مدرک تحصیلی دانشگاهی هستند در صورت وجود ردیف استخدامی به صورت پیمانی به استخدام پذیرفته می شوند و در غیر این صورت به شکل قراردادی و در چارچوب آیین نامه پیمانی برای آنان قرارداد یک ساله انجام می پذیرد.

همچنین در مشاغل مسئول دفتر ، امور دفتری ، ماشین نویسی ، نگهبانی ، سرایدار و نیروهای شرکتی دارای مدرک تحصیلی دیپلم و بالاتر به صورت کار معین و مبلغ معین به مدت یک سال عقد قرارداد خواهد شد.

کد خبر 426069

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha