پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۱ فروردین ۱۳۹۷، ۱۱:۱۸

در ایام تعطیلات؛

۱۵۷ هزار نفر در مراکز اسکان فرهنگیان استان بوشهر پذیرش شدند

۱۵۷ هزار نفر در مراکز اسکان فرهنگیان استان بوشهر پذیرش شدند

بوشهر - مدیرکل آموزش و پرورش استان بوشهر گفت:‌ تا پایان روز جمعه دهم فروردین ماه، ۱۵۷ هزار و ۹۳۵ در قالب ۴۳ هزار و ۸۷۱ خانوار در مراکز اسکان فرهنگیان استان بوشهر پذیرش شدند.

به گزارش خبرنگار مهر، ناصر کرمی صبح شنبه در جمع خبرنگاران اظهار داشت: در راستای اسکان مناسب مسافران نوروزی در سطح مدارس اقدامات خوبی صورت گرفته است و شاهد خدمات دهی مطلوبی هستیم.

وی با اشاره به آمار ستاد اسکان فرهنگیان استان اضافه کرد: شهرستان های ساحلی استان بیشترین آمار پذیرش در ستادهای اسکان فرهنگیان استان را داشته‌اند که گناوه بیشترین سهم را در این میان داشته است.

رئیس اداره اطلاع رسانی و روابط عمومی آموزش و پرورش استان بوشهر نیز بیان کرد: گناوه با اسکان ۴۶ هزار و ۹۱۷ نفر در قالب ۱۳ هزار و ۳۲ خانوار بیشترین سهم مسافر را داشته و بعد از این شهرستان، بوشهر میزبان بیشترین مسافر در ستادهای اسکان با پذیرش ۴۴ هزار و ۷۸  نفر در قالب ۱۲ هزار و ۲۴۴خانوار بوده است.

مجید اجرایی با بیان اینکه دیلم نیز در مرتبه سوم پذیرش مسافر در ستادهای اسکان فرهنگیان در سطح استان بوده است افزود: شهرستان دیلم با ۲۱ هزار و ۷۴۷ نفر در قالب ۶ هزار و ۴۱ خانوار در مراکز اسکان فرهنگیان خود پذیرش کرده است.

رئیس اداره اطلاع رسانی و روابط عمومی آموزش و پرورش استان بوشهر بیان کرد: شهرستان کنگان نسبت به سال قبل پیشی گرفته است و بعد از دیلم و قبل از عسلویه در مرتبه چهارم قرار گرفته است و آمار خود را به ۱۰ هزار ۶۲۵ نفر در قالب ۳ هزار و ۴۲۴ خانوار رسانده است.

وی عنوان کرد: همچنین شهرستان عسلویه نیز ۷ هزار و ۶۷۳ نفر در قالب ۲ هزار ۱۳۲ خانوار  پذیرش داشته است.

این مقام مسئول افزود: منطقه دلوار نیز با رشد دو پله ای در مرتبه ششم بیشترین میزبانی قرار دارد و با پذیرش ۷ هزار و ۲۰۵ نفر در قالب ۲ هزار و ۲ خانوار سهم خوبی در پذیرش مسافر داشته است.

اجرایی تصریح کرد: خارگ، آبپخش و کاکی و بردخون کمترین مسافر را در ستادهای اسکان خود داشته اند که خارگ به علت شرایط خاص عبور و مرور تاکنون هیچ مهمان نوروزی در ستادهای اسکان خود نداشته است.

وی با اشاره به اینکه آموزش و پرورش میزبان تمامی اقشار جامعه بوده و سعی در میزبانی مناسب داشته است یادآور شد: منطقه دلوار با توجه به آمار  ۲ هزار و ۱۶۵ نفر  با ۳۰درصد غیرفرهنگی بیشترین نسبت غیرفرهنگی را به کل جمعیت مسافران ستادهای اسکان فرهنگیان آن منطقه را در خود جای داده است.

اجرایی در پایان خاطر نشان کرد: بیشترین تعداد فرهنگی در شهرستان گناوه میزبانی شده است که این درصد به ۹۸ درصد نسبت به کل جمعیت مسافران ستادهای اسکان فرهنگیان آن شهرستان است. و با این وجود مناطق ساحلی استان بیشترین آمار میزبانی را دارا هستند.

کد خبر 4260785

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha