به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از «اردو وان» رزمایش مشترک سالانه آمریکا و کره جنوبی پس از یک ماه تاخیر، امروز (یکشنبه) آغاز می شود.
این رزمایش به دلیل بازی های المپیک زمستانی ۲۰۱۸ پیونگ چانگ و همچنین کمک برای ایجاد فضای مناسب جهت ازسرگیری مذاکرات مجدد بین دوکره به مدت یک ماه به تعویق افتاده بود.
در این رزمایش یک ماهه که «فول ایگل» (Foal Eagle) نام دارد، ترکیبی از نیروهای زمینی، هوایی، دریایی و نیروهای عملیات ویژه شرکت میکنند.
یکی از مقامات پنتاگون اعلام کرد که در این رزمایش مشترک نظامی، ۲۳ هزار و ۷۰۰ نیروی آمریکایی و ۳۰۰ هزار نیرو از کره جنوبی شرکت خواهند کرد.
افزون بر این مقامات نظامی در سئول تاکید کردند که این رزمایش در مقایسه با رزمایش های سال گذشته، در سطح وسیع تری برگزار نخواهد شد.
لازم به ذکر است که رزمایشهای نظامی مشترک آمریکا و کره جنوبی تحت عنوان «Key Resolve» و «Foal Eagle» هر سال حدود ماه مارس آغاز می شوند ولی در سال جاری تا پایان بازیهای المپیک زمستانی پیونگچانگ به تاخیر افتادند.
گفتنی است که این رزمایش مشترک نظامی تقریبا یک ماه پیش از نشست میان مقامات دو کره که در ۲۷ آوریل برگزار می شود، آغاز شده است. پیشبینی می شود «کیم جونگ اون»، رهبر کره شمالی و «مون جائه این»، رئیس جمهور کره جنوبی در این نشست درباره خلع تسلیحات هستهای شبه جزیره کره و همچنین بهبود روابط دو جانبه صحبت کنند.
نظر شما