پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۴ فروردین ۱۳۹۷، ۱۲:۲۰

استاندار فوت تعدادی از شهروندان اهوازی در آتش سوزی را تسلیت گفت

استاندار فوت تعدادی از شهروندان اهوازی در آتش سوزی را تسلیت گفت

اهواز - استاندار خوزستان با صدور پیامی، فوت ۱۱ نفر از شهروندان اهوازی در حادثه آتش سوزی در قهوه خانه ای در منطقه کیان را تسلیت گفت.

به گزارش خبرگزاری مهر، در پیام تسلیت غلامرضا شریعتی استاندار خوزستان آمده است: درگذشت تعدادی از هم استان های عزیز در حادثه آتش سوزی موجب تأثر و تألم فراوان اینجانب گردید. به محض وقوع حادثه، فرماندار و فرماندهی انتظامی شهرستان اهواز را مامور رسیدگی و پیگیری دقیق حادثه و ارائه گزارش نمودم. اقدامات لازم در خصوص شناسایی عاملان این حادثه در حال پیگیری است و با کسانی که منجر به انجام این حادثه شدند به شدت و مطابق قانون برخورد خواهد شد. این ضایعه دردناک را به تمامی خانواده های مصیبت دیده و عموم مردم استان خوزستان تسلیت عرض می نمایم.

به گزارش خبرنگار مهر، در پی اعلام مرکز فوریت های پلیسی ۱۱۰ مبنی بر وقوع آتش سوزی در یک قهوه خانه ای در شهرستان اهواز در ساعت حدود یک بامداد، بلافاصله ماموران پلیس و نیروهای امدادی در محل حادثه حاضر شدند.

متاسفانه در این حادثه ۱۱ نفر کشته و چندین نفر دیگر مجروح شدند که توسط نیروهای امدادی به بیمارستان منتقل شدند.

به فاصله چهار ساعت مظنون این حادثه دستگیر شد و به سرعت به آتش زدن این قهوه خانه اعتراف کرد. فرد دستیگر شده یک جوان ۱۷ ساله است که به علت اختلاف با مدیر قهوه خانه که شوهر خاله وی به شمار می رود، دست به این اقدام زده است.

متهم بعد از دستگییری به اقدام جنون آمیز خود اعتراف کرده است و بازسازی صحنه جرم نیز در محل صبح امروز انجام شد.


 

کد خبر 4262105

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha