پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۱۴ فروردین ۱۳۹۷، ۱۳:۱۳

وزیر خارجه کره شمالی عازم سفر چین، روسیه و آذربایجان شد

وزیر خارجه کره شمالی عازم سفر چین، روسیه و آذربایجان شد

«ری یونگ هو» وزیر خارجه کره شمالی طی سفری دوره ای از چین، روسیه و جمهوری آذربایجان دیدن می کند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری یونهاپ، «ری یونگ هو» وزیر خارجه کره شمالی پیونگ یانگ را به مقصد پکن ترک کرد.

بر این اساس وی در سفر به چین با مقامات بلندپایه این کشور دیدار و گفتگو خواهد کرد. وی روز پنج شنبه و جمعه نیز سفری رسمی به جمهوری آذربایجان داشته و در نشست مقامات جنبش غیرمتعهدها شرکت می کند.

دیپلمات ارشد کره شمالی پس از این نشست، باکو را به مقصد مسکو ترک می کند. پیش از این وزارت خارجه روسیه از سفر قریب الوقوع وزیر خارجه کره شمالی به این کشور خبر داده بود.

هر چند وزارت خارجه کره شمالی اطلاعاتی از اهداف این سفر منتشر نکرده اما ناظران، سفر وزیر خارجه این کشور به پکن و مسکو را در ادامه دیدار هفته گذشته رهبر کره شمالی از چین می دانند.

قرار است رهبران کره شمالی، کره جنوبی و آمریکا طی دیداری سه جانبه به بررسی راه های حل و فصل بحران در شبه جزیره کره بپردازند.   

کد خبر 4262155

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha