پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۴ دی ۱۳۸۵، ۱۱:۱۷

سخنگوی رئیس جمهوری عراق :

نظامیان آمریکایی دو ایرانی دعوت شده از سوی طالبانی را بازداشت کردند / طالبانی از اقدام آمریکایی ها عصبانی است

سخنگوی رئیس جمهوری عراق امروز تاکید کرد که نظامیان آمریکایی، دو ایرانی را که از سوی جلال طالبانی در چارچوب توافق برقراری روابط امنیتی حسنه میان ایران و عراق به بغداد دعوت شده بودند، بازداشت کرده اند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری فرانسه، "هیوا عثمان" گفت : دو شخصیتی که از سوی رئیس جمهوری عراق به بغداد دعوت شده بودند، به وسیله نظامیان آمریکایی بازداشت شدند و طالبانی از این مسئله عصبانی است.

وی افزود : این دو ایرانی در چارچوب توافقی میان ایران و عراق به منظور تلاش برای بهبود اوضاع امنیتی(عراق) دعوت شده بودند.

تایید بازداشت این دو ایرانی در پی آن صورت می گیرد که روزنامه نیویورک تایمز امروز به نقل ازمسئولان بلندپایه آمریکایی اعلام کرد که نظامیان آمریکایی، چهار ایرانی را هفته گذشته پس از مظنون شدن به اینکه آنها برای انجام حمله به نظامیان آمریکایی نقشه می کشند، بازداشت کردند.

عثمان، تنها بازداشت دو ایرانی را تایید کرد، اما بعید دانست که ایرانی های دیگری هم بازداشت شده باشند.

وی گفت : نمی توانم تعداد بازداشت شدگان را تایید کنم.

کد خبر 426323

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha