به گزارش خبرگزاری مهر، سرهنگ حسین براری اظهار داشت: به دنبال اعلام یک مورد نزاع دسته جمعی در یکی از محلات کرمانشاه اکیپی از فوریت های پلیسی۱۱۰ به سرعت راهی محل درگیری شدند.
وی ادامه داد: پس از حضور ماموران در صحنه درگیری مشخص شد که ۵ نفر به دلیل اختلافات شخصی با یکدیگر درگیری پیدا کرده اند.
سرهنگ براری افزود: پس از حضور ماموران درگیری خاتمه یافت و عوامل نزاع نیز دستگیر و به مراجع قضایی معرفی شدند.
فرمانده انتظامی شهرستان کرمانشاه در بخش دیگری از سخنانش بر قاطعیت برخورد با افرادی که اقدام به ایجاد ناامنی و درگیری های فیزیکی خیابانی می کنند، تاکید کرد و گفت: پلیس با تمام توان به مقابله با چنین افرادی می پردازد.
وی ادامه داد: هیچ کسی حق ایجاد ناامنی در انزار عمومی را ندارد و پلیس با تمام توان با مخلان نظم و امنیت عمومی برخورد می کند.
سرهنگ براری در پایان اظهار کرد: خوشبختانه با همکاری خوبی که مردم با پلیس دارند و همچنین حضور شبانه روزی نیروی انتظامی هر روز شاهد افزایش ارتقای امنیت عمومی در جامعه هستیم.
نظر شما