سید شهرام هروی با بیان مطلب فوق به خبرنگار مهر گفت: برنامه تمرینی ملی پوشان از امروز جمعه به صورت رسمی آغاز می شود. همه ملی پوشان به خوبی حساسیت میدانهای پیش رو را درک کرده و باید با جدیت در تمرینات شرکت کنند.
وی ادامه داد: در سالی که روزهای ابتدایی آن را سپری می کنیم، لیگ های جهانی برای کسب امتیاز ورودی المپیک، مسابقات قهرمانی آسیا در اردن، بازیهای آسیایی در جاکارتا و قهرمانی جهان در مادرید را پیش رو داریم و برای تک تک آنها نیز برنامه خاصی داریم.
وی با اشاره به اهمیت بالای بازیهای آسیایی گفت: کاراته در همه ادوار گذشته با مدالهای خود باعث جهش خوب کاروان ورزشی ایران اسلامی در جدول توزیع مدالها شده است و در این دوره نیز تمرکز خود را روی این موضوع گذاشته ایم تا با مدالهای زرین همان نقش موثر را به بهترین شکل ممکن ایفا کنیم.
هروی در پایان گفت: سخت تلاش می کنیم تا رویاهای خود را به واقعیت تبدیل کنیم، سربازانی در اردوی آماده سازی داریم که برای اهتزاز پرچم سه رنگ و مقدس ابران اسلامی با اتکا به خداوند و توسل به ائمه اطهار بدون خستگی و با قدرت، پرانرژی و با اتحاد و همدلی برای تحقق اهداف بزرگ سرسختانه مبارزه می کنند.
گفتگو: محمد بیرامی
نظر شما