پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۷ فروردین ۱۳۹۷، ۱۵:۵۰

امام جمعه موقت آبدانان:

مسئولان همه چیز را در آبدانان غیر قابل اجرا می دانند

مسئولان همه چیز را در آبدانان غیر قابل اجرا می دانند

ایلام-امام جمعه موقت آبدانان گفت: توجیه ناپذیر بودن فرودگاه و درمانگاه تامین اجتماعی آبدانان از سوی مسئولان، مردم را ناراحت کرده است.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام احمد اسماعیلی در خطبه های نماز این هفته شهر آبدانان با اشاره به ۲۰ فروردین، روز انرژی هسته ای گفت: دانشمندان جوان ما با تکیه بر خودباوری و توان داخلی توانستند به اورانیوم غنی شده دست پیدا کنند و شهادت دانشمندانی همچون رضایی نژاد نشان از دشمنی آمریکا و اسرائیل با پیشرفت های علمی کشور ایران است و ما امروز افتخار می کنیم که شهید داریوش رضایی نژاد فرزند این شهرستان و استان است.

وی در ادامه به سفر روز گذشته وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی به شهرستان آبدانان اشاره کرد و گفت: حضور مسئولان بالا رتبه در شهرستان مایه افتخار است که امید است با کار کارشناسی و بررسی ظرفیت های شهرستان، برای اشتغالزایی جوانان کاری انجام شود.

وی تصریح کرد: ایجاد درمانگاه تامین اجتماعی در آبدانان ضروری است اما وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در جلسه دیروز گفتند که ایجاد درمانگاه برای امسال امکان پذیر نیست و کارخانه های بزرگ اشتغالزایی مناسب برای مردم این منطقه ندارد.

خطیب موقت جمعه آبدانان با بیان اینکه سخنان روز گذشته وزیر باعث ناراحتی و گله مندی مردم شده است، افزود: چرا در مواقع انتخابات ریاست جمهوری و مجلس، نامزدهای انتخاباتی همه چیز را قابل امکان می دانند ولی بعد از انتخابات می گویند توجیه پذیر نیست؟

اسماعیلی با بیان اینکه شهرستان آبدانان رتبه اول آرای مردمی به ریاست جمهوری با ۶۳ درصد رأی را دارد، گفت: امروز روز برداشت این آرا است اما دولتمردان وقتی به شهرستان آبدانان می آیند همه چیز را غیر قابل انجام می دانند و این باعث نا امیدی مردم شده است.

وی در بخش دیگری از سخنانش به سفر غیر رسمی استاندار به شهرستان در تعطیلات نوروزی اشاره کرد و گفت: استاندار با سفر به آبدانان، ایجاد فرودگاه که تا حدودی زیر ساخت هایش آماده شده است را غیر قابل توجیه دانست و همین امر باعث دلسردی مردم شده و با توجه به نبود زیرساخت های لازم در منطقه، روز به روز مهاجرت مردم بیشتر می شود.

امام جمعه موقت آبدانان در بخش دیگری از سخنانش به تحریم های آمریکا علیه ایران و صحبت های ولیعهد سعودی اشاره کرد و گفت: ایجاد تحریم ها باعث شد که کشور به توان داخلی بیش از پیش اعتماد کند و دست نیاز به سوی دیگر کشورها دراز نکند.

کد خبر 4264235

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha