به گزارش خبرنگار مهر، بیژن سلیمان پور، در نخستین نشست شورای اداری شهرستان بهارستان در سال جاری که جهت بررسی و آسیب شناسی عملکرد در سال ۹۶در محل فرمانداری این شهرستان و با حضور مدیران و رؤسای ادارات و دستگاههای اجرایی و ائمه جمعه بهارستان برگزار شد طی سخنانی اظهار داشت: واقعیت این است که اگر آسیب شناسی سال ۹۶ را داشته باشیم طبیعتا در بعضی بخش ها با ضعف هایی مواجه بوده ایم و ضعف ها را در فرصتی که دراختیار داشتم کاملا تشریح کردیم تا در آغاز سال جدید کار را با نقاط قوت بیشتر پیش ببریم.
وی اظهار کرد: امسال کار در ۱۱ فروردین ماه با ولادت امیرالمومنین (ع) آغاز شده است و جالب است در ۲۹ اسفند ماه مصادف با ۱۳ رجب نیز با ولادت مولای متقیان سال به پایان می رسد که بهتر است از برکات این معنویات در راستای خدمت رسانی بهره مند شویم.
سلیمان پور گفت: سال ۹۷ درمنویات و فرمایشات مقام معظم رهبری به طرح همیشگی اقتصادی و معشیت مردم با محوریت تولید ملی و با عنوان حمایت از کالای ایرانی مطرح شده است.
وی ادامه داد: در حدود ۱۰ سال گذشته مقام معظم رهبری هر سال را با عنوانی نام گذاری می کنند و این سنت حسنه ای است که در تقویم کشور ما مورد توجه همگان قرار گرفته است.
بیژن سلیمان پور بیان داشت: به جز چند سالی که به اقتضای ضرورت ها مقام معظم رهبری توجه جدی به مقوله های فرهنگی داشتند ما بقی سال ها عمدتا شعارها زمینه اقتصادی دارند و دغدغه رفاه، آسایش ومعیشت مردم است و این خود مسئولیت سنگینی بر دوش همه ی مسئولین بهارستان گذاشته است که فرصت ها را مغتنم بدانند و با تلاش مضاعف در راستای پیام رهبری خدمت کنند.
فرماندار بهارستان به ثبت آمار اشتغال اشاره کرد و افزود: ثبت آمار اشتغال سال ۱۳۹۶ بهارستان که مشخصا اداره کار، صنعت معدن و تجارت و معاونت برنامه ریزی فرمانداری به عهده دارند حدود ۶۰ درصد پیش روی داشته است.
سلیمان پور گفت: بهره برداری از پروژه های در دست اجرای سال گذشته بدون وقفه باید انجام شود و با توجه به اینکه اکثر ادارات در بخش غیر مرکزی شهرستان بهارستان متمرکز شدهاند؛ سایت اداری مرکز شهرستان باید هرچه سریع تر کلنگ زنی و احداث شود تا ادارات بهارستان در بخش مرکزی این شهرستان متمرکز شوند.
این مسئول بیان کرد: اورژانس گلستان ساختمان اداری مرکز بهداشت و درمان و سایر گزینه هایی که در خصوص بهداشت وجود دارد و دچار موانع هستند حتما اعلام شود تا مورد بررسی واقع شود.
وی اضافه کرد: اداره ثبت احوال نهادینه شده است و نیاز به پیگیری دارد تا هر چه سریع تر افتتاح شود.
فرماندار بهارستان بیان داشت: تامین زمین های مورد نیاز برای ادارات در بخشی از مصوبات توسعه سال گذشته مکاتبه شده است و عمدتا در خصوص مراکز ورزشی، مدارس و اماکن آموزشی در نظر گرفته شده است.
سلیمان پور ادامه داد: ساختمان سپاه انقلاب اسلامی در بهارستان ساخته شده است و با کمی تاخیر اداره دادگستری نیز در کنار سپاه ساخته می شود که این دو ارگان مهم در کنار هم واقع شوند.
وی گفت: به محض اینکه زمین تهیه کنیم در هر سال ۱۰تا۱۲ اداره در بهارستان ساخته می شود و اولویت با اداره جهاد کشاورزی است.
فرماندار بهارستان با بیان اینکه مدافع شخص نیستم و مدافع صلاح و مصلحت شهر هستم اظهار کرد: در بحث ثبات مدیریتی شهرستان بهارستان لازم می دانم هرکدام از مسئولین که وظایف خود را به خوبی انجام می دهند از تلاش و خدمت آن مسئول حمایت کنم.
وی افزود: مسئولین در کنار یکدیگر، قوی و استوار برای نظام و مردم کار کنند و نگران حواشی نباشند همچنین به پیام شهید رجایی اشاره کرد و بیان داشت: کار برای خدا باشد هیچ اتفاقی نمی افتد اگرهم بیافتد باز هم رستگاری است.
نظر شما