حشمت الله فلاحت پیشه در گفتگو با خبرنگار مهر، با اشاره به تحرکات اخیر باقیمانده های گروهکهای تفکیری تروریستی در سوریه و حمله شیمیایی اخیر به منطقه دوما، اظهار داشت: پیش از این هم تاکید شده بود که داعش صرفا یک نام است و آنچه رفته، صرفا نام داعش بوده، وگرنه خطر رادیکالیسم انحرافی اسلامی همچنان باقی است.
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس افزود: این خطر از دهه ۱۹۸۰ میلادی به طور دائم وجود داشته و همواره مورد سوءاستفاده قدرت های غربی بوده است.
وی ادامه داد: این پدیده در ابتدا به بهانه اشغال افغانستان توسط شوروی ایجاد شد و بعد از آن در قالب القاعده ادامه یافت و بعد در سال ۱۳۷۳ در کویته پاکستان افسران ارشد اطلاعاتی آمریکا و برخی کشورهای منطقه دور هم جمع شدند و طالبان را شکل دادند و بعد از آن، حدود سه هزار مدرسه علوم دینی را با ماهیت سعودی ایجاد کرده و پشتیبانی مالی و عقیدتی کردند.
فلاحت پیشه گفت: این پدیده در نهایت و در سال های اخیر به "داعش" تبدیل شد و در کنار آن گروه هایی مانند جندالاسلام نیز ایجاد شدند تا در حوزه های مختلف علیه جمهوری اسلامی ایران یکسری اقدامات ایذایی انجام دهند.
وی با بیان اینکه وجهه کثیف و خشن ترسیم شده از اسلام توسط داعش همچنان وجود دارد، تصریح کرد: این کار امروز توسط گروه های دیگری مانند النصره دنبال می شود و البته هر کدام از این گروه ها یک تاریخ مصرف مشخص دارند و بعد از اینکه تاریخ مصرف آنها تمام شد، برخی از آنها با همان سلاح هایی که کشورهای غربی به آنها اهدا کرده اند از بین می روند و البته رهبران مرتبط با آنها همچنان حفظ می شوند تا در خدمت اهداف امپریالیستی آمریکا عمل کنند.
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه خطر داعش همچنان در عراق و سوریه وجود دارد، اظهار داشت: تا زمانی که کشورهای منطقه نتوانند یک سامان سیاسی ایجاد کنند و البته ساختار مورد علاقه آمریکایی ها و در قلمرو استراتژیک آنها را ایجاد نکنند، این خطر و این مزاحمت ها همچنان ادامه خواهد داشت.
فلاحت پیشه درباره پشتیبانان آشکار و پنهان گروه های تروریستی فعال در حوادث اخیر سوریه گفت: غیر از ایران، روسیه و دولت مرکزی سوریه که از ثبات در سوریه حمایت می کنند، آمریکا، عربستان، قطر و به ویژه رژیم صهیونیستی تحرکات مشکوکی در سوریه دارند و کماکان سیاست تهدید و تجزیه سوریه را پیش می برند تا امتیازات سیاسی مورد علاقه خودشان را بگیرند.
وی تصریح کرد: برای حل این بحران و جلوگیری از این تحرکات مشکوک، کار اصلی را ایران، روسیه و سوریه انجام داده اند و بعد از این هم باید در حوزه میدانی ساختار سیاسی منسجمی در سوریه شکل بگیرد و تا زمانی که امنیت ملی سوریه مانند آن چیزی که حشدالشعبی در عراق تثبیت کرد، توسط ارتش و نیروهای مردمی سوریه تثبیت نشود، شاهد این ناآرامی ها خواهیم بود.
نظر شما