پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۵ دی ۱۳۸۵، ۸:۱۴

تصویب طرح ساماندهی پذیرش دانشجو / چگونگی تاثیر فعالیت های پرورشی در کنکور / معرفی اعضای کمیته کنکور

تصویب طرح ساماندهی پذیرش دانشجو / چگونگی تاثیر فعالیت های پرورشی در کنکور / معرفی اعضای کمیته کنکور

در آخرین جلسه ساماندهی نظام پذیرش دانشجو در کمیسیون آموزش که با حضور اعضای کمیسیون آموزش و تحقیقات و کارشناسان آموزش و پرورش برگزار شد، بحث ساماندهی نظام پذیرش دانشجو نهایی شد و به تصویب رسید.

"حمید سعادت" در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: در این جلسه اعضای کمیته کنکور مشخص و مقرر شد، وزیر علوم یا معاون آموزشی وی به عنوان رئیس کمیته، وزیر آموزش و پرورش یا معاون وی، وزیر بهداشت یا معاون وی، معاون تربیتی وزارت آموزش و پرورش، نماینده شورای عالی انقلاب فرهنگی، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی و رئیس سازمان سنجش به عنوان اعضای کمیته در خصوص ساز و کارهای اجرایی و جزئیات کنکور تصمیم گیری کنند.

عضو کمیسیون آموزش مجلس گفت: بر این اساس نحوه پذیرش، نحوه اعمال ضرایب دروس دبیرستان در کنکور و برنامه ریزی برای حذف کنکور تا پایان برنامه چهارم توسعه بر عهده این کمیته است.

وی با اشاره به تأثیر فعالیت های پرورشی در کنکور اظهار داشت: فعالیت های پرورشی و مهارتی دانش آموزان در صورتی که منجر به کسب رتبه در مسابقات فرهنگی، علمی ورزشی و مهارتی در سطح استان، ملی و بین المللی شود در کنکور تأثیر می گذارد.

سعادت افزود: همچنین ضوابط سابقه پرورشی دانش آموزان به پیشنهاد آموزش و پرورش و به تصویب شورای عالی انقلاب فرهنگی در کنکور تأثیر دارد.

وی اظهار داشت: طرح ساماندهی نحوه پذیرش دانشجو در دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی هفته آینده در اختیار نمایندگان مجلس قرار می گیرد و در صورت امضاء 50 نمانده مجلس،  این طرح در اولویت مطرح شدن در صحن علین مجلس قرار می گیرد. 

کد خبر 426704

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha