پیام‌نما

إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ سَيَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمَنُ وُدًّا * * * * قطعاً کسانی که ایمان آورده و کارهای شایسته انجام داده اند، به زودی [خدای] رحمان برای آنان [در دل ها] محبتی قرار خواهد داد. * * مؤمنى را كه هست نيكوكار / بهر او مهر مى‌دهد دادار

۲۱ فروردین ۱۳۹۷، ۱۴:۵۴

مدیرکل بیمه سلامت استان اصفهان:

اجرای سیستم ارجاع سبب حذف هزینه‌های زائد درمانی می شود

اجرای سیستم ارجاع سبب حذف هزینه‌های زائد درمانی می شود

اصفهان - مدیرکل بیمه سلامت استان اصفهان گفت: تنها در صورت اجرای سیستم ارجاع می توانیم هزینه های زائد در بخش درمان را حذف کنیم.

به گزارش خبرنگار مهر، حسین بانک ظهر سه شنبه در جلسه کمیته اقتصاد درمان استان اصفهان، که با محوریت کنترل و مدیریت هزینه ها و تبیین سیاست های کلان سازمان بیمه سلامت ایران برگزار شد، اظهار داشت: به منظور کنترل و مدیریت هزینه ها باید به سمت سیستم ارجاع حرکت کنیم تا بسیاری از هزینه های زائد حذف شود.

وی بیان داشت: در سال ۹۷، وزارت بهداشت و سازمان بیمه سلامت عزم جدی برای کنترل هزینه های حوزه درمان دارند.

مدیر کل بیمه سلامت استان اصفهان ادامه داد: سازمان بیمه سلامت نیز با توجه به محدودیت بودجه در سال ۹۷ آماده اقدام برای اجرای راه هایی است، که منجر به کنترل هزینه ها است.

بانک اضافه کرد: این سازمان آمادگی لازم به منظور حذف دفترچه و الکترونیکی کردن روند خدمت رسانی را با همکاری معاونت درمان و معاونت بهداشتی دانشگاه دارد.

محدودیت بودجه ای امسال در بخش درمان

معان درمان دانشگاه علوم پزشکی اصفهان نیز در این جلسه گفت: با توجه به محدودیت بودجه ای که امسال با آن مواجه ایم باید به طور جد مدیریت هزینه ها در اولویت قرار گیرد.

بهروز کلیدری افزود: هزینه های بیمارستانی را بر مبنای محاسبه و تعیین هزینه‌ها که توسط سازمان بیمه سلامت اعلام می شود قرار داده و به بیمارستان‌ها اعلام می کنیم.

کد خبر 4267948

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha