به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از سی بی اِس، کاخ سفید با انتشار بیانیه ای اعلام کرد که دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا و ترزا می نخست وزیر انگلیس امروز سه شنبه در تماسی تلفنی درباره موضوع حمله شیمیایی در «دوما» واقع در سوریه تلفنی گفتگو کردند.
بر اساس بیانیه کاخ سفید، طرفین در جریان این تماس تلفنی توافق کردند که نباید اجازه استفاده از سلاح شیمیایی در سوریه به کسی داده شود!
گفتنی است، وزارت دفاع روسیه روز شنبه هفته جاری هشدار داده بود گروههای تروریستی «جیش الاسلام» و ارتش آزاد قصد دارند با استفاده از گاز شیمیایی، به شهر دوما در غوطه شرقی دمشق حمله کنند.
لازم به ذکر است، دولت سوریه بر اساس توافق خود با سازمان منع استفاده از تسلیحات شیمیایی در سال ۲۰۱۳، ذخائر اینگونه تسلیحات را تحت نظر بازرسان این سازمان کاملاً نابود کرده بود.
سال گذشته، دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا با بهانه قرار دادن حمله شیمیایی دولت سوریه به خان شیخون، بیش از ۷۰ موشک به پایگاه هوایی الشعیرات در استان حمص واقع در سوریه شلیک کرد.
نظر شما