به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از انگجت، هدف از ارائه این طرح برای تصویب به عنوان یک قانون، حفاظت از مردم برای جلوگیری از تکرار وقایعی مانند رسوایی شرکت تحلیل داده کمبریج انالیتیکا است.
در جریان این رسوایی اطلاعات خصوصی ۸۷ میلیون کاربر فیس بوک بدون کسب اجازه از آنها در دسترس شرکت یاد شده قرار گرفت تا میزان محبوبیت دونالد ترامپ در جریان برگزاری انتخابات ریاست جمهوری این کشور مشخص شود.
طرح یادشده که در صورت تصویب قانون رضایت یا کانسنت نام می گیرد توسط ادوارد مارکی و ریچارد بلومنتال سناتورهای دموکرات پیشنهاد شده است.
براساس طرح مذکور شرکت های اینترنتی و شبکه های اجتماعی مانند فیس بوک و گوگل باید برای استفاده، به اشتراک گذاری و فروش اطلاعات شخصی کاربران رضایت آنها را به دست آورند. همچنین آنها باید به کاربران اعلام کنند که قصد دارند چگونه از داده های آنها استفاده کنند و همچنین ابزار منطقی و مناسبی را برای حفاظت از داده های کاربران به کار بگیرند.
مسئولیت بررسی نحوه اجرای این قوانین بر عهده کمیسیون فدرال تجارت آمریکا خواهد بود. البته در جریان ادای شهادت توسط زاکربرگ به این موضوع هم اشاره شد که مدیرعامل فیس بوک هم آمادگی خود را برای همکاری در این زمینه اعلام کرد.
نظر شما