پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۲۲ فروردین ۱۳۹۷، ۱۴:۵۳

فرمانده انتظامی روانسر خبر داد:

عامل نشر تصاویر شخصی شهروندان در فضای مجازی به دام پلیس افتاد

عامل نشر تصاویر شخصی شهروندان در فضای مجازی به دام پلیس افتاد

کرمانشاه – فرمانده انتظامی روانسر از دستگیری فردی که در این شهرستان به قصد ایجاد مزاحمت و تهدید، اقدام به انتشار تصاویر شخصی افراد در فضای مجازی می کرد، خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پایگاه خبری پلیس، سرهنگ "محمد قنبری " اظهار کرد: به دنبال اعلام شکایت یکی از شهروندان روانسری مبنی بر اینکه فردی در شبکه‌های اجتماعی ضمن توهین، وی را تهدید به انتشار تصاویر خصوصیش در فضای مجازی کرده بود، موضوع به صورت ویژه در دستور کار ماموران پلیس اطلاعات قرار گرفت.

وی ادامه داد: کارشناسان پلی با به کارگیری اقدامات فنی و اطلاعاتی موفق به شناسایی متهم شده و در عملیاتی غافلگیرانه وی را دستگیر کردند.

سرهنگ قنبری یادآور شد: پس از انتقال متهم به پلیس اطلاعات، وی ابتدا منکر عمل مجرمانه خود شد اما در ادامه و با مشاهده مستندات ارائه شده به جرم خود اعتراف کرد.

فرمانده انتظامی شهرستان روانسر، افزود: پس از تحقیقات تکمیلی و اعترافات متهم، وی جهت سیر  مراحل قانونی تحویل مراجع قضایی شد.

وی با بیان اینکه تهدید و اخاذی در فضای مجازی برابر قانون جرایم رایانه ای جرم بوده و فرد متخلف نیز برابر قانون مجازات می‌گردد، خاطرنشان کرد: متاسفانه عده‌ای از شهروندان به دلایل مختلف از جمله ناآگاهی از قانون گرفتار مجرمین شده و به درخواست‌های آنان تن می‌دهند.

سرهنگ قنبری با بیان اینکه کاربران فضای مجازی احساس می کنند در این فضا شناسایی نخواهند شد و به همین دلیل به هر درخواست دوستی در شبکه‌های اجتماعی پاسخ مثبت می دهند، گفت: این افراد با اعتماد به دیگران اطلاعات مهم و محرمانه خود را منتشر می‌کنند که این امر می‌تواند از سوی افراد سودجو مورد استفاده قرار گیرد.

این مقام انتظامی در پایان گفت: بسیاری از اخاذی‌ها در پی بارگذاری مطالب توسط خود کاربران یا ارسال آن برای دیگران صورت می‌گیرد در حالی که این کار کاملا اشتباه بوده و کاربران فضای مجازی نباید اطلاعات شخصی و محرمانه خود را برای دیگران ارسال و یا به اشتراک بگذارند.

کد خبر 4268930

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha