پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۲۲ فروردین ۱۳۹۷، ۱۹:۱۳

فرماندار دشتی:

برنامه های نشاط اجتماعی در روستاهای دشتی تقویت می شود

برنامه های نشاط اجتماعی در روستاهای دشتی تقویت می شود

دشتی- فرماندار دشتی گفت: برنامه های نشاط اجتماعی در روستاهای دشتی تقویت می شود.

به گزارش خبرنگار مهر، عبدالله نادری عصر چهارشنبه در نشست هم اندیشی روستای کلل از توابع بخش مرکزی اظهار داشت: مشکل عدم آنتن دهی این روستا بزودی با حضور مدیر عامل مخابرات استان بوشهر بررسی وراهکارهای لازم اتخاذ می شود.

وی در خصوص سالن ورزشی روستا نیز گفت: تنها سالن ورزشی روستا که چندین سال از کلنگ زنی آن می گذرد با پیگیری های به عمل آمده به مرحله مناقصه رفته که امیدواریم با تزریق اعتبارات ملی هر چه زودتر شاهد شروع آن باشیم.

نادری با بیان اینکه برای خدمت به مردم از هیچ تلاشی دریغ نمی ورزیم افزود: برنامه های نشاط اجتماعی باید در روستاهای شهرستان تقویت شود که می طلبد شوراها و دهیاران اهتمام ویژه ای به این موضوع داشته باشند.

وی ادامه داد: با توجه به بارش کم باران و کاهش سفره های زیر زمینی انتظار داریم مردم در مصرف آب صرفه جویی کنند تا در فصل تابستان با مشکل مواجه نشوند.

نادری تصریح کرد: توانمند سازی نیروی انسانی در سطح روستا باید در دستور کار شورا و دهیار قرار بگیرد و با برگزاری دوره های آموزشی متناسب با نیاز روستا نسبت به ایجاد فضای کسب و کار اقدام شود.

کد خبر 4269176

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha