پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۶ فروردین ۱۳۹۷، ۱۵:۱۳

مدیر روابط عمومی آتش نشانی کاشان خبر داد:

تکرار حریق در مرکز خرید ولی عصر کاشان/آتش مهار شد

تکرار حریق در مرکز خرید ولی عصر کاشان/آتش مهار شد

اصفهان – مدیر روابط عمومی آتش نشانی کاشان گفت: مجتمع چهار طبقه ولی عصر (عج) کاشان که خرداد ماه سال گذشته نیز دچار آتش سوزی شده بود نیمه شب گذشته بار دیگر دچار حریق شد.

روح الله فدائی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر، اظهار داشت: با تماس تلفنی یکی از  شهروندان کاشانی، مقارن ساعت سه و ۳۰ دقیقه صبح امروز با سامانه ۱۲۵ در ارتباط با وقوع آتش سوزی در مجتمع چهار طبقه ای ولی عصر (عج) کاشان، بلافاصله گروه‌های اطفاء حریق و امداد و نجات از دو ایستگاه یک و چهار سازمان آتش نشانی کاشان به محل اعزام شدند.

وی افزود: بدین ترتیب تعداد هشت خودرو اطفائیه سبک و سنگین و ۲۰ نفر از پرسنل آتش نشانی به محل آتش سوزی در خیابان باباافضل، اعزام و با مهار حریق از گسترش حریق به پاساژها، منازل مجاور و دیگر مغازه های مجتمع جلوگیری کردند.

وی ادامه داد: این آتش سوزی از طبقات منفی مجتمع آغاز شده و به دیگر قسمت ها سرایت کرده بود و در زمان رسیدن نیروهای آتش نشانی طی ۳:۳۰ از اعلام آن چندین مغازه دچار حریق شده و دود غلیظ اکثر طبقات مجتمع را فرا گرفته بود.

مدیر روابط عمومی آتش نشانی کاشان ابراز داشت: این مجتمع دارای ۶۰ مغازه تجاری و هشت مغازه اداری است و در این حریق گسترده حدود ۱۰ مغازه فعال مجتمع دچار آتش سوزی شده است.

وی با تشکر ویژه از همکاری شایسته عوامل نیروی انتظامی و راهنمایی رانندگی در برقراری نظم و امنیت محدوده حریق و حضور عوامل اورژانس در مدت زمان عملیات گفت: این مجتمع در خرداد ماه سال گذشته نیز دچار آتش سوزی شده بود.

فدایی الزام به رعایت نکات ایمنی در مکان های عمومی و مراکز خرید را متذکر شد و ابراز داشت: ایجاد زیر ساخت‌ها و امکانات لازم جهت پیشگیری و یا رویارویی با حوادث احتمالی با نصب خاموش کننده در هر واحد صنفی، اجرای سیستم اعلام حریق اتوماتیک در کل ساختمان را در موارد ایمنی این اماکن را ضروری است.
کد خبر 4271516

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha