پیام‌نما

فَاسْتَقِمْ كَمَا أُمِرْتَ وَمَنْ تَابَ مَعَكَ وَلَا تَطْغَوْا إِنَّهُ بِمَا تَعْمَلُونَ بَصِيرٌ * * * پس همان گونه که فرمان یافته ای ایستادگی کن؛ و نیز آنان که همراهت به سوی خدا روی آورده اند [ایستادگی کنند] و سرکشی مکنید که او به آنچه انجام می دهید، بیناست. * * * پايدارى كن آن‌چنان ‌كه خدا / داد فرمان ترا و تائب را

۲۶ فروردین ۱۳۹۷، ۱۶:۱۰

رئیس کل دادگستری مازندران:

قضات از قضاوت سرسری پرهیز کنند

قضات از قضاوت سرسری پرهیز کنند

بابل - رئیس کل دادگستری مازندران با بیان اینکه دستگاه قضایی نباید شرمنده مردم باشد تاکید کرد تا قضات از قضاوت سرسری و بدون اطلاعات پرهیز کنند.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام محمدعلی تقوی فرد بعدازظهر یکشنبه مراسم تودیع و معارفه رئیس دادگستری شهرستان بابل، اخلاق قضایی و مدیریت قضایی را دو ویژگی مهم دستگاه قضایی برشمرد و گفت: با این دو خصلت می توان استقلال دستگاه قضا را حفظ کرد.

وی اظهار داشت: دستگاه قضایی و قضات باید استقلال خود را حفظ و تحت تاثیر هیچ ارگانی قرار نگیرند تا مردم امنیت و آسایش را در جامعه به وضوح ببینند.

این مقام قضایی در ادامه به قدمت دادگستری  شهرستان بابل اشاره کرد و گفت: این ساختمان جوابگوی نیاز این شهرستان نیست و باید به همت و همکاری ارگانهای مختلف ساختمان جدید آن در آینده نزدیک احداث شود.

تقوی فرد افزود: مردم باید وجود امنیت را در جامعه احساس کنند و این از  وظایف قوه قضائیه در جامعه است که باید امنیت عمومی ابتدا مورد توجه قرار گیرد و قضات ما به عنوان نمایندگان الهی در جامعه هستند که باید با همکاری و تلاش صادقانه با به روزکردن پرونده ها و رسیدگی از حیث کاهش ورودی ها و سرعت در رسیدگی به پروندها اقدام کنند.

رئیس کل دادگستری مازندران اظهار داشت: در شهرستان بابل در حال حاضر ۴۰۰پرونده نسبت به سالهای گذشته کاهش ورود داشتیم و ۶۰۰ پرونده اجرای مدنی در این شهرستان افزوده شده است که جای تاسف است.

وی همچنین افزود: دستگاههای قضایی نباید شرمنده مردم باشد و رفتار قضات به عنوان جانشینان عادل خدا در روی زمین باید به گونه ای باشد که مردم به آنان اعتماد کنند و نباید هیچ ظلمی بر مردم وارد شود و قضات باید از قضاوت سرسری و بدون اطلاعات بپرهیزند و باید با دقت تکلیف خود را انجام دهند.

رئیس کل دادگستری استان بیان داشت: قضاوت باید با نهایت دقت و با سعه صدر انجام و به پرونده ها رسیدگی شود تا حق هیچ مظلومی پایمال نشود.

شایان ذکر است در این مراسم ضمن تقدیر از خدمات حسینی عالمی رئیس دادگستری پیشین شهرستان بابل، وکیلی راد به عنوان رئیس دادگستری شهرستان بابل معرفی شد.

کد خبر 4271602

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha