پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۲۶ فروردین ۱۳۹۷، ۲۰:۰۱

مدیرکل انتظامی خوزستان خبر داد:

۵۴فوتی و ۲۰۰مجروح دستاورد زمین‌های آلوده به مین و گلوله درخوزستان

۵۴فوتی و ۲۰۰مجروح دستاورد زمین‌های آلوده به مین و گلوله درخوزستان

اهواز - مدیرکل انتظامی و امور مرزی خوزستان گفت: ۵۴ نفر فوتی و ۲۰۰ مجروح دستاورد زمین‌های آلوده به مین و گلوله در این استان در فاصله سال‌های ۸۵ تا ۹۶ است.

به گزارش خبرنگار مهر، رضا نجاتی عصر امروز در نشست هماهنگی پاک‌سازی اراضی آلوده به مین خوزستان اظهار کرد: استان خوزستان به‌خصوص شهرهای مرزی آن، در دوران دفاع مقدس به‌صورت مستقیم درگیر جنگ بودند و آثاری همچون گلوله‌های عمل‌نکرده و میدان‌های مین را دارد.

وی افزود: بعد از جنگ اراضی که قسمتی متعلق به مردم و بخشی ملی هستند، به‌واسطه اینکه بتوانیم در روستاهای مرزی که مردم ساکن هستند کارهای اقتصادی و یا معمول یعنی کشاورزی و دامپروری را تداوم دهیم، ناگریز حضور مردم هستیم و تأکید دولت بر این است که این اراضی را پاک‌سازی و در اختیار مردم و مرزبانان قرار دهیم.

نجاتی با اشاره به اینکه تاکنون هم پاک‌سازی مرزها برای انجام فعالیت‌های اقتصادی، کشاورزی یا دامپروری انجام شده است، تصریح کرد: در این مرحله دولت به‌صورت جدی بر اساس فرمایش مقام معظم رهبری در راستای تولید و اشتغال نسبت به پاک‌سازی مناطق آلوده به مین و گلوله، تأکید دارد.

مدیرکل انتظامی و امور مرزی استانداری خوزستان با اشاره به تلفات جانی و هزینه‌های بعدی بسیاری که اراضی آلوده به مین دارند، بیان کرد: با این تفاسیر ناگریز به پاک‌سازی اراضی آلوده به مین مناطق مرزی هستیم تا از بروز تلفات انسانی یا مشکلات دیگر آن جلوگیری کنیم.

نجاتی گفت: جمع کل اراضی پاک‌سازی خوزستان ۲۲۶ هزار و ۳۵۷ هکتار است که از این مجموعه ۱۲ هزار و ۴۱۳ هکتار اراضی آلوده به مین و ۲۱۳ هزار و ۹۴۴ هکتار نیز اراضی آلوده به گلوله (خمپاره و...) بودند.

وی در ادامه با اعلام این خبر که ۳۶ هزار و ۴۸۴ هکتار اراضی آلوده به مین پاک‌سازی نشده در خوزستان شناسایی شده است، اضافه کرد: این اراضی در شهرهای مرزی مثل آبادان، خرمشهر، شوش، هویزه، سوسنگرد، حمیدیه و حاشیه اهواز است.

مدیرکل انتظامی و امور مرزی استانداری خوزستان عنوان کرد: از سال ۸۵ تا ۹۶ عوامل پاک‌سازی که در حین عملیات بودند، ۱۹ نفر شهید و ۱۹۹ نفر مجروح داشتیم. از میان مردم عادی نیز ۵۴ نفر فوتی و ۲۰۰ نفر مجروح داشتیم که پرونده آنها برای تعیین تکلیف در کمیسیون ماده دو بررسی می‌شود.

نجاتی ادامه داد: بخشی از آسیب دیدگان کشاورز یا افراد عابر بودند و بخشی دیگر هم کسانی بودند که به‌زعم خود به دنبال ضایعات آهن رفته بودند.

وی بیان کرد: به همه اهالی روستاها توصیه می‌کنم که با نیروهای عملیاتی پاک‌سازی اراضی آلوده به مین همکاری داشته باشند؛ همچنین این هماهنگی و ارتباط را با بخشداری‌ها و فرمانداری‌ها نیز قطع نکنند. اطلاعات افراد بومی در پاک‌سازی اراضی، تسریع لازم را به دنبال دارد. همچنین باعث می‌شود که اراضی پاک‌سازی شده خیلی سریع‌تر برای امر کشاورزی و دامپروری در اختیار آنها قرار بگیرد.

مدیرکل انتظامی و امور مرزی استانداری خوزستان با اشاره به اینکه مردم باید مراقب باشند تا در مناطق آلوده به مین که تابلوهای هشدار هم نصب شده تردد نکنند، گفت: مردم باید در این اراضی تا زمانی که پاک‌سازی نشده اصلاً تحت هیچ شرایطی تردد نکنند چون حتی یک گلوله می‌تواند برای روستا و مردم خطرآفرین باشد.

کد خبر 4271791

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha