پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲۷ فروردین ۱۳۹۷، ۱۲:۰۵

شهردار کرمان:

نظارت دستگاه های نظارتی بر پروژه ها مانع از بروز خطا می شود

نظارت دستگاه های نظارتی بر پروژه ها مانع از بروز خطا می شود

کرمان - شهردار کرمان با اشاره به لزوم نظارت دستگاه های نظارتی بر پروژه ها گفت: این امر مانع از بروز خطا می شود.

به گزارش خبرنگار مهر، سیدمهران عالم‌زاده پیش از ظهر دوشنبه در دیدار با مدیرکل دیوان محاسبات استان کرمان با تأکید بر نظارت دستگاه‌های نظارتی پیش از انجام هر پروژه گفت: اگر پیش‌آگاهی داده شود و در حین کار هم نظارت وجود داشته باشد، سیستم دیگر به خطا نمی‌رود.

وی با بیان اینکه سیستم‌های نظارتی می‌توانند یاری‌دهنده‌ دستگاه‌های مختلف باشند، گفت: اگر اطلاعات خوب منتقل شود و در حین کار نظارت وجود داشته باشد، برای مدیر حاشیه‌ امن ایجاد می‌شود و کارها می‌تواند بدون دغدغه و نگرانی پیش برود.

شهردار کرمان ادامه داد: آمادگی داریم در تمام حوزه‌ها همکاری‌ها با اداره‌کل دیوان محاسبات استان ادامه داشته باشد.

مدیرکل دیوان محاسبات استان کرمان هم در این دیدار با بیان اینکه براساس سیاست‌های تببین‌شده تلاش می‌کنیم کارها با تعامل پیش برود، گفت: تعامل و همکاری با شهرداری کرمان همچون گذشته ادامه خواهد داشت.

داریوش فخرایی همچنین با اشاره به اینکه کرمانی‌ها، مردمی خوب و نجیب هستند، گفت: حق این مردم است که از حداقل‌ها در زمینه‌ شهرسازی برخوردار باشند.

کد خبر 4272278

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha