به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام سید محسن محمودی پیش از ظهر دوشنبه در اولین جلسه ستاد ۱۴و ۱۵خرداد و روز قدس شهرستان ورامین بیان داشت: برخی تلاش دارند به عمود خیمه انقلاب ضربه بزنند و دشمنان در داخل و خارج کشور در حال تلاش برای ضربه زدن به ولایت فقیه هستند.
وی گفت: بزرگداشت چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی بسیار مهم است و باید از هم اکنون در این زمینه برنامه ریزی کرد.
حجت الاسلام محمودی اضافه کرد: همه برنامه ها و همایش های سال ۱۳۹۷ باید در قالب کمیته های بزرگداشت چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی برگزار شود.
وی افزود: در سال جاری دستاوردهای انقلاب اسلامی تببین شود و انقلاب و نظام مظلوم واقع شده است و ما در دفاع کوتاهی کرده ایم.
رییس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان تهران اظهار داشت: گرامیداشت مراسم سالگرد ارتحال امام راحل مهم است چون راه و خط امام خمینی(ره) مهم بوده و باید مراقب باشیم خط امام دچار تحریف نشود.
محمودی ادامه داد: امام راحل مواضع روشنی برای مقابله با دشمن داشتند و نباید این موضوعات دچار فراموشی ومشمول مرور زمان شود.
وی بیان کرد: رحلت امام راحل،آغاز زعامت مقام معظم رهبری است و با توجه به هجمه دشمن، وظیفه ما نسبت به تببین جایگاه ولایت فقیه سنگین است و تقارن ۱۴ و ۱۵ خرداد با ماه مبارک رمضان یک فرصت بسیار مناسب است.
شایان ذکر است: مراسم محوری ارتحال امام، عصر ۱۴خرداد در حرم مطهر امام خمینی(ره) برگزار می شود.
نظر شما