به گزارش خبرنگار مهر، داوود یاوری عصر امروز دوشنبه در جلسه کارگروه اشتغال و سرمایه گذاری استان کرمانشاه که در استانداری برگزار شد، به ارائه برخی از برنامه های هفتگانه اشتغال استان در سالهای ۹۷ و ۹۸ پرداخت و گفت: طرح برنامه مشوق بیمه ای و یارانه حقوق و دستمزد با اعتبار ۷۶ میلیارد تومان و ایجاد ۱۰ هزار شغل در دستور کار است.
مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان کرمانشاه اظهار داشت: تا این لحظه در مناطق روستایی ۱۲۶۷ پرونده پیش پذیرش شده با مبلغ ۵۶۱ میلیارد و ۶۴ میلیون تومان که درصد پیش پذیرش نسبت به سهمیه ۶۳۷ درصد است.
یاوری افزود: تثبیت اشتغال و رونق تولید با ۵۰ میلیارد تومان اعتبار، نوسازی ناوگان حمل و نقل عمومی و بافت های فرسوده شهری با ۱۶۷ میلیارد تومان تسهیلات و ۴۰۰۰ هزار نفر اشتغال ایجادی و همچنین اشتغال زلزله زدگان از دیگر برنامه ها است.
وی اظهار داشت: طی فروردین امسال، استان کرمانشاه در پیش پذیرش و معرفی طرح های تسهیلات اشتغال روستایی به کارتابل بانک ها، رتبه اول را کسب کرد.
یاوری یادآور شد: در این راستا حدود ۱۰۹۰ طرح با ۴۷۵ میلیارد و ۲۵۲ میلیون تومان داشتیم که نسبت به سهمیه ۵۳۹ درصد آنها به بانک ارسال شده است.
نظر شما