پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۸ فروردین ۱۳۹۷، ۱۴:۰۸

پیشکسوت جامعه پزشکی کشور:

فعالیت ۱۹هزار خانه بهداشت در کشور/ مجمع سلامت تفکر راهبردی است

فعالیت ۱۹هزار خانه بهداشت در کشور/ مجمع سلامت تفکر راهبردی است

سمنان - پیشکسوت جامعه پزشکی کشور بابیان اینکه ۱۹هزار خانه بهداشت درکشور فعال است، گفت:مجمع سلامت تفکر راهبردی را برای دسترسی همه به مراکز درمانی و بهداشتی ارائه می‌دهد.

به گزارش خبرنگار مهر، حسین ملک افضلی ظهر سه‌شنبه در اولین مجمع سلامت استان به میزبانی تالار زکریای رازی دانشکده دندان‌پزشکی سمنان بابیان اینکه ۱۹ هزار خانه بهداشت در کشور فعالیت دارند، ابراز داشت: طبق تعاریف وزارت بهداشت باید هر فردی با طی مسیر کوتاه به نزدیک ترین مرکز بهداشت و درمانی دسترسی داشته باشد که خانه‌های بهداشت با مراقب‌های اولیه سلامت نظیر واکسیناسیون بر پیشگیری تاکید دارد.

وی بابیان اینکه مجمع سلامت تفکر راهبردی را برای ارتقا بهداشت و درمان در حوزه سلامت ارائه می‌دهد، افزود: امروز دیگر خبری از بیماری‌های واگیردار و خطرناکی شامل دیفتری، سرخک و سیاه‌سرفه نیست که نشان می دهد در این حوزه توانستیم عملکرد موفقی داشته باشیم.

پیشکسوت جامعه پزشکی کشور بابیان اینکه مشکل امروز جامعه پزشکی مقابله با انواع بیماری‌های قلبی و سرطان‌ها است، ابراز داشت: امروز علیرغم کاهش مرگ بیماری‌های واگیردار به زیر ۵۰ نفر و به حداقل رسیدن مرگ‌ومیر کودکان نگرانی‌های دیگری در جامعه وجود دارد که باید برای مهار آن آگاهی بخشی و آموزش‌های همگانی توسعه بیشتری پیدا کند.

ملک افضلی در ادامه تصریح کرد: مجمع سلامت در واقع به کاهش بیماری‌هایی نظیر قلبی و عروقی، تنفسی و آسیب‌های اجتماعی کمک می‌کند ازاین‌رو در این محافل باید خطر وقوع این بیماری‌ها گوشزد و برای رفع آن راهکار ارائه کرد.

وی بابیان اینکه ۳۰ هزار بهورز در کشور فعالیت دارند، افزود: امروز چهل سال از حرکت سازمان بهداشت جهانی در زمینه مراقبت از بهداشت اولیه می گذرد که در سنوات گذشته با مراقب‌های اولیه به ویژه در سطح روستاها از بیماری‌های واگیردار به میزان بسیاری کاسته شده است و این مهم می‌طلبد تا با تداوم این سیاست ها به دنبال سوق دادن جامعه به‌سوی ارتقا سلامت باشیم.

ملک افضلی اضافه کرد: امروز علیرغم توسعه دانشگاه‌ها به ۶۰ واحد و افزایش امید به زندگی به ۸۵ سال هنوز رسالت ما به پایان نرسیده است و باید برای تحقق کامل اهداف سلامت مشارکت مردم به‌صورت سازمان‌یافته و آگاهانه تقویت شود.

کد خبر 4273503

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha