پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۲۹ فروردین ۱۳۹۷، ۱۲:۳۴

معاون وزیر کشور:

برنامه دولت حل مشکلات اقتصادی با رویکرد حمایت از تولید داخلی است

برنامه دولت حل مشکلات اقتصادی با رویکرد حمایت از تولید داخلی است

آشتیان- معاون سیاسی وزیر کشور گفت: برنامه سال جاری دولت تلاش همه جانبه برای حل مشکلات اقتصادی کشور با رویکرد حمایت از تولید داخلی است.

به گزارش خبرنگار مهر، اسماعیل جبارزاده که امروز (چهارشنبه) به استان مرکزی مرکزی سفر کرده، طی بازدید از یک واحد تولید محصولات پزشکی در شهرستان آشتیان در جمع خبرنگاران اظهار داشت: پشتیبانی از تولیدات شرکت های فعال و پویا مصداق بارز حمایت از کالای ایرانی و تولید داخلی است.

معاون سیاسی وزیر کشور افزود: در سال جاری اولویت مهم برنامه های دولت دوازدهم تامین امنیت مسائل اقتصادی و حل مشکلات موجود با رویکرد حمایت از کالای ایرانی می باشد و هدف از حضور امروز در شرکت های صنعتی استان مرکزی نیز قطعا حمایت از تولید داخلی است.

جبارزاده بیان کرد: دولت در سال جاری حمایت خود از واحدهای صنعتی و تولیدی را با پرداخت تسهیلات به منظور تامین نقدینگی و سرمایه در گردش این واحدها به صورت گسترده تر از گذشته دنبال می کند که این ظرفیت مطلوبی برای تولیدکنندگان است.

معاون سیاسی وزیر کشور خاطرنشان ساخت: در زمینه بازسازی و نوسازی صنایع نیز پرداخت تسهیلات ازجمله حمایت های دولت دوازدهم از صنایع است و تولید کنندگان با ارائه طرح توسعه خود می توانند از تسهیلات استفاده کنند.

وی تصریح کرد: با پیگیری مسئولان استانی و شهرستانی و بررسی مسائل و مشکلات شرکت ها در مجلس و وزارت کشور و تلاش برای رفع موانع، امید است در سال جاری در زمینه تولید داخلی اتفاقات مهم و ارزشمند رخ دهد.

کد خبر 4274271

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha