به گزارش خبرنگار مهر، محمد اسلامی شامگاه پنجشنبه در شورای برنامه ریزی توسعه استان لجستیک صادرات و بازرگانی قوی را نیاز استان دانست و خواستار توجه به این بخش شد.
وی با اشاره به خدمات دولت در بخش های مختلف از جمله گازرسانی به افتتاح خط لوله گاز دامغان به مازندران اشاره کرد و گفت: پروژه های اشتغالزابی در بخش محرومیت زدایی و مشاغل خانگی در دست اجرا است و شش هزار و ۴۰۰ نفر از مزایای آن بهره مند شدند و بیش از پنج هزار شغل در سال گذشته ایجاد شد و در حوزه مربوط به سایر بخش های خدماتی، بانکهای استان سال گذشته ۱۲ هزار میلیارد تومان تسهیلات پرداخت کردند تا چرخ تولید به حرکت درآید.
وی افزود: در حوزه شیلات با پشتیبانی های صورت گرفته، میزان صید حدود ۶۰ درصد بوده است و برای اولین بار خرید تضمینی ارقام محلی برنج مصوب شد و این امر در سال جاری تدوام می یابد.
اسلامی، از ثبت نام هفت هزار نفر در سامانه کارا اشتغال روستایی خبر داد و گفت: ۱۲ محور برای توسعه استان شناسایی شد و در صدد اجرایی کردن این برنامه ها هستیم و باید سهم معدن و صنعت در اقتصاد استان توسعه یابد.
استاندار مازندران، با بیان اینکه ۶۰ درصد صنایع در شهرکهای صنعتی فعال هستند گفت: با گره گشایی و حمایت از صنایع، ۳۰ هزار شغل در این بخش ایجاد می شود و علاوه بر این در بخش صادرات و بازرگانی باید برنامه ریزی شود و در سال گذشته ۱۸۰ هزار تن کیوی تولید و ۷۰ هزار تن صادر شد.
وی با اشاره به اینکه در حوزه انرژی در سال ۹۶ مجوز مرز بودن اسکله نکا را از وزارت کشور گرفتیم تا در کسب و کار استان مازندران نقش آفرین باشد گفت: دو هزار مگاوات برق در استان ایجاد می شود و ۷۰۰ مگاوات از سوی بخش خصوصی درحال ایجاد است.
اسلامی ادامه داد: در حوزه کشاورزی تهیه یک اطلس و برنامه راهبردی در دستور کار است تا بتوانیم براساس برنامه مشخص استعداد این سرزمین را به نحو شایسته استفاده کنیم و باتوجه به اقلیم، ارزش افزوده، تولیدات گلخانه ای و باغات را دراراضی شیبدار و گیاهان دارویی توسعه دهیم.
وی ایجاد پالایشگاه شیر را از دیگر برنامه ها در استان برشمرد.
نظر شما