به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از میراث فرهنگی استان مرکزی، سید محمد حسینی اظهار داشت: محوطه باستانی ذلف آباد یکی از مهمترین محوطه های تاریخی استان است که سه فصل کاوش باستان شناسی در آن صورت گرفته است.
وی افزود: بخشی از این محوطه باستانی به منظور جلوگیری از دست اندازی ها و کنترل تردد و ورود و خروج بازدیدکنندگان در سال ۹۵ فنس کشی شده است.
حسینی ادامه داد: ساماندهی این محوطه، شن ریزی مسیرهای بازدید، تثبیت و مرمت بخش های مختلف حمام کاوش شده، کاهگل کشی بدنه دیوارهای آسیب دیده، تثبیت اندودها و تنورها در فضای کاوش شده، تعویض ورق های گالوانیزه سقف، بستن منافذ سقف و گونی گذاری دور ترانشه ها به منظور جلوگیری از ورود آب به فضای محوطه باستانی انجام گرفته و یا در دست انجام است.
وی بیان کرد: محوطه ذلف آباد براساس کاوش های صورت گرفته از قرن شش تا قرن ۱۳ هجری قمری محل سکونت بوده و به عنوان یکی از روستا های بزرگ منطقه فراهان در دوره ایلخانی، تیموری، صفوی و قاجار مطرح بوده است.
حسینی با اشاره به ادامه کاوش ها در این سایت باستانی تا دستیابی به تمامی شهر گفت: کاوش های این محوطه در سال جدید نیز ادامه خواهد داشت و به زودی کتابی بر مبنای گزارشات کاوش های صورت گرفته در محوطه تاریخی ذلف آباد به چاپ خواهد رسید.
نظر شما