به گزارش خبرنگار مهر، حمید پویا روز دوشنبه در جلسه دفتر همکارهای مشترک کمیته آب کشاورزی استان که با حضور فاطمه خمسه رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین در محل جهاد کشاورزی قزوین برگزارشد اظهارداشت: رویکرد رئیس سازمان جهادکشاورزیاستان برای راه اندازی دفتر الگوی کشت محصولات کشاورزی از کارهای ارزشمندی است که می تواند در شرایط کم آبی به استان ما کمک کند.
وی افزود: برنامه ریزی های ما باید بر اساس اقلیم استان باشد و در این راستا اقدام به کشت و تولید محصولات کساورزی کرد.
پویا تصریح کرد: با توجه شرایط آب و هوایی استان از کشت و تولید محصولاتی که آب زیادی لازم دارد باید بشدت خودداری کنیم تا با بحران بیشتر مواجه نشویم.
مدیرعامل شرکت آب منطقه ای استان قزوین یاأآورشد: با همفکری و همکاری مشترک می توان مشکلات بخش آب کشاورزی استان را حل کرد.
پویا افزود: صیانت از منابع آب با حفظ تولید پایدار باید رویکرد همه مسئولان ذیربط باشد و در یک تعامل منطقی به اهداف خود دست یافت.
مدیرعامل شرکت آب منطقه ای قزوین با اشاره به افت آب سفر ه های زیر زمینی گفت : قبل از اینکه دشت قزوین نیز دچار بحران جدی آب شود باید منابع آب استان را مدیریت کرد.
وی افزود: تولید پایدار و اشتغال دغدغه همه است و قبل از اینکه دچار مشکل شویم بایستی برای آن حفظ منابع آب نیز باید چاره اندیشی کرد.
وی با اشاره به دغدغه کشاورزان برای تامین آب کشت محصول افزود: در تلاشیم با رایزنی و هماهنگی آب مورد نیاز کشت محصولات کشاورزی زیر شبکه دشت قزوین را تامین کنیم.
نظر شما