پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۱۰ دی ۱۳۸۵، ۱۱:۰۷

براری "گزارش مریم" و "روز باران" را آماده می‌کند

براری "گزارش مریم" و "روز باران" را آماده می‌کند

اسماعیل براری دو فیلم سینمایی "گزارش مریم" و "روز باران" را برای حضور در جشنواره فیلم فجر امسال آماده می‌کند.

به گزارش خبرنگار مهر، ابراهیم کیهانی تدوین هر دو فیلم را انجام داده و در حال حاضر "گزارش مریم" در مراحل پایانی ساخت موسیقی توسط کوکو ریوگو آهنگساز اسپانیایی است. توافق بر سر ساخت موسیقی با وی از ابتدای تولید فیلم صورت گرفته بود و ریوگو هنگام فیلمبرداری برای آگاهی از فضای کلی اثر به ایران سفر کرد. همزمان حسین مهدوی صداگذاری فیلم را انجام می دهد.



نمایی از فیلم "روز باران"

این فیلم از مدت ها قبل درگیر گرفتن یک سکانس است که به گفته کارگردان هنوز این صحنه گرفته نشده و با آنکه چند ماهی از تدوین کامل فیلم می گذرد، "گزارش مریم" هنوز کامل نشده است. البته تمهیداتی اندیشیده شده که فیلم پیش از ارایه به دفتر جشنواره تکمیل شود.

داستان این فیلم که در ژانر دفاع مقدس قرار دارد، درباره سفر اجباری دختری جوان به همراه پدرش به جنوب کشور است. این دختر در سفر خود دفترچه خاطرات دختری جنوبی را پیدا می‌کند که سال ها پیش نوشته شده است. او دنبال خاطرات دفترچه می‌رود. فرامرز قریبیان، نیلوفر محبی، علیرضا اوسیوند، رضا فیاضی، لیلا بوشهری، عطیه غبیشاوی و صدرالدین حجازی بازیگران این فیلم هستند.

فیلم سینمایی "روز باران" نیز مرحله تدوین را به اتمام رسانده و بیتا بهشتیان ساخت موسیقی اثر را تمام کرده و اکنون مهرداد جلوخانی مشغول کارهای نهایی صداگذاری است تا پس از آماده شدن و شرکت در جشنواره یک نسخه 35 میلیمتری از فیلم تهیه شود.

فیلم تلویزیونی "روز باران" در ژانر فیلم‌های معناگرا می‌گنجد و داستان آن درباره اهالی یک روستاست که با مشکل خشکسالی مواجه هستند و دنبال راهی برای باریدن باران می گردند. آنها هنگام تحقیق درباره دلیل نباریدن باران متوجه می‌شوند در گوشه‌ای از روستا دو کودک یتیم دعا می‌کنند باران نبارد، چون خانه‌شان سقف ندارد. سامان خلاوه، تکتم دربان، تیمور مختاری و فاطمه جوانمرد بازیگران فیلم هستند. این فیلم به سفارش شبکه دو سیما تهیه و تولید می‌شود.
کد خبر 427916

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha