پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۴ اردیبهشت ۱۳۹۷، ۱۶:۳۹

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی:

هنر و ادبیات برترین انعکاس دهنده اعجاز قرآن کریم در جامعه است

هنر و ادبیات برترین انعکاس دهنده اعجاز قرآن کریم در جامعه است

اراک- معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی کشور گفت: هنر و ادبیات دینی برترین انعکاس دهنده اعجاز قرآن کریم و تعالیم ارزشمند آن در جامعه است.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام ابراهیم کلانتری پیش از ظهر سه شنبه در مراسم اختتامیه جشنواره هنر، ادبیات دینی و پژوهشی قرآن و عترت دانشگاه های آزاد کشور در اراک اظهار داشت: قران کریم در حقیقت یک اثر هنری مکتوب بی نظیر در جهان است که معانی رفیع و تعالیم ارزشمند آن نیز به خوبی می تواند از دریچه هنر شناسانده شود.

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی کشور افزود: این مهم آموزه های قران کریم را به خوبی برای جامعه تشریح و تبیین می کند و اثرگذاری بیشتری را نیز در پی دارد.

کلانتری بیان کرد: شناخت مفاهیم متعالی الهی و آگاهی از تعالیم قرآنی، جامعه را به سمت اخلاقمداری و ایمان و تقوا پیش می برد و به دنبال آن بسیاری از مشکلات رفع و آرامش جایگزین خواهد شد.

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی کشور خاطرنشان ساخت: بنابراین ترویج آموزه های قرآنی ضرورتی انکارناپذیر است که جامعه را به سمت اخلاق و راه راست هدایت می کند.

وی عنوان کرد: امروز بایستی ترویج سبک زندگی اسلامی و قرآنی در جامعه اسلامی مورد توجه قرار گیرد، به این ترتیب جامعه ای عاری از آسیب و مملو از آرامش خواهیم داشت که مبتی بر اخلاق است.

عباسعلی حیدری، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی اراک نیز در این مراسم اظهار داشت: این جشنواره به میزبانی استان مرکزی در سه بخش اساتید، دانشجویان و کارکنان برگزار شد که بیش از پنج هزار اثر از سراسر کشور به دبیرخانه آن ارسال شد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی اراک بیان کرد: بیشترین آثار رسیده به جشنواره هنر، ادبیات دینی و پژوهشی قرآن و عترت دانشگاه های آزاد کشور، مربوط به استان های تهران، اصفهان و مرکزی بود.

کد خبر 4280084

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha