پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۵ اردیبهشت ۱۳۹۷، ۱۵:۵۳

به عنوان رئیس جدید شورای عالی سیاسی یمن؛

«مهدی المشاط» در برابر پارلمان یمن سوگند یاد کرد

«مهدی المشاط» در برابر پارلمان یمن سوگند یاد کرد

مهدی المشاط به عنوان رئیس جدید شورای عالی سیاسی یمن در برابر رئیس و اعضای پارلمان این کشور سوگند یاد کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از «المنار»، «مهدی المشاط» که بعد از ترور «صالح الصماد» به وسیله عربستان به جای او به عنوان رئیس شورای عالی سیاسی یمن انتخاب شده بود، امروز چهارشنبه در برابر اعضای پارلمان یمن سوگند یاد کرد.

مهدی المشاط در سخنرانی خود در برابر رئیس و اعضای پارلمان یمن گفت که طرح صالح الصماد برای ساخت دولت در یمن، «حمایت و سازندگی» بوده است و این شعار در مرحله پیش رو نیز مورد استفاده قرار خواهد گرفت.

بعد از اینکه روز پنجشنبه گذشته صالح الصماد به وسیله عربستان در استان حُدیده یمن ترور شده بود، شورای عالی سیاسی یمن مهدی محمد حسین المشاط را به عنوان جانشین او انتخاب کرده بود.

کد خبر 4281011

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha