پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۵ اردیبهشت ۱۳۹۷، ۱۷:۲۸

سناتور روس:

اجبار قطر به حضور در سوریه توسط عربستان باجگیری است

اجبار قطر به حضور در سوریه توسط عربستان باجگیری است

یک سناتور روسی اعلام کرد که مجبور کردن قطر به حضور نظامی در سوریه توسط عربستان یک اقدام باجگیرانه است.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از تاس، «فرانتس کلینتسویچ» عضو کمیته دفاعی شورای روسیه اظهار داشت که بیانیه «عادل الجبیر» وزیر امور خارجه عربستان  مبنی بر این که قطر باید برای تأمین کمک نظامی آمریکا نیروهای خود را به سوریه ارسال کند، چیزی جز  باجگیری نیست.

کلینتسویچ گفت: اظهارات وزیر امور خارجه عربستان سعودی باجگیری است. عربستان سعودی در حال اجبار قطر به انجام اقدامات غیرقانونی است.

وی افزود: در عین حال من شک دارم که با وجود بیانیه ترامپ، آمریکا واقعا قصد دارد به زودی از سوریه خارج شود. احتمالا عربستان سعودی می خواهد قطر همراه با آمریکا به این عملیات بپیوندد و جای آمریکا را نگیرد، که این اقدامی عجیب است؛ زیرا ریاض نمی تواند بفهمد که این امر فقط باعث افزایش هرج و مرج  و منجر به مرگ افراد بی گناه خواهد شد. علاوه بر این، سعودی ها اهداف دیگری دارند که ترجیح می دهند در مورد آن صحبت نکنند.

گفتنی است که قطر میزبان پایگاه هوایی العدید آمریکا، بزرگترین پایگاه هوایی در خاورمیانه است که ۱۱۰۰۰ ، نیروی آمریکا و تحت ائتلاف آمریکا در آن مستقر هستند.

کد خبر 4281186

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha