پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۸ دی ۱۳۸۵، ۱۳:۳۴

مدیر واحد نخبگان نیروی مقاومت بسیج در گفتگو با مهر :

بیش از سه هزار اهل قلم بسیجی در کشور ثبت نام شده اند

بیش از سه هزار اهل قلم بسیجی در کشور ثبت نام شده اند

مدیر واحد نخبگان و اهل قلم بسیجی نیروی مقاومت بسیج کشور گفت : در سراسر کشور سه هزار و 734 اهل قلم بسیجی ثبت نام شده اند که از این تعداد تنها 350 نفر به صورت شاخص فعالیت می کنند.

حسن رشوند در حاشیه سومین همایش اهل قلم بسیجی منطقه مقاومت استان تهران در کرج در گفتگو با خبرنگار مهر، با بیان این مطلب افزود : آثار ارسال شده از سوی اهل قلم بسیجی برای تبدیل به کتاب مناسب نیست و کمتر از یک درصد آثار قابلیت تبدیل شدن به کتاب را دارند. 

وی یادآور شد : سال گذشته سه هزار و 700 اثر از سراسر کشور از سوی نویسندگان و اهل قلم بسیجی در قالب مقالات ، اشعار و کتب از یک تا 50 صفحه به دفتر دبیرخانه ارسال شده است .

رشوند خاطرنشان کرد : درمیان افراد نویسنده و اهل قلم بسیجی افراد توانمند و با ذوق حضور دارند اما به دلیل جدی نگرفتن کار ، آثار ارائه شده قابلیت نشر و توزیع ندارند و تنها تعداد محدودی از آثار قوی و بدون اشکال هستند.

وی ادامه داد : آثاری که در رده بندی های دبیرخانه به عنوان آثار متوسط نزدیک به قوی معرفی شده اند در روزنامه ها و مجلات سراسری چاپ شده اند که تعداد مطالب چاپ شده در این نشریات 270 فقره بوده است.

رشوند عنوان کرد : مطالعه ، تفکر و اندیشمندی ، شناخت عینی از موضوع و محورهای آن ، تمرین و آموزش ابزار کار یک نویسنده است و هر فرد علاقمندی با به کارگیری آنها می تواند آثار مطلوبی به اقشار مختلف جامعه ارائه دهد.

این مسئول یادآور شد : آثار ارسال شده از سوی اهل قلم بسیجی کشور به طور عمده یکنواخت و یک محور بودند و موضوعات توسط صاحبان آثار پرورانده نشده است ، با تشکیل یک کانون هماهنگ و برگزاری دوره های آموزشی مدون می توان کیفیت کار بسیجیان نویسنده و اهل قلم را ارتقا داد.

همچنین دبیر همایش نیز جذب ، ساماندهی و انسجام نویسندگان اهل قلم به منظور تحقق اهداف پیش بینی شده و استفاده از استعدادهای خلاق و درخشان اهل قلم در جهت تقویت و زنده نگاه داشتن روح حماسی فرهنگ و تفکر بسیجی در جامعه اسلامی را از اهداف اصلی همایش اعلام کرد.

سرهنگ پاسدار محمد خدابین اظهار داشت : هدایت آثار نویسندگان و اهل قلم بسیجی جهت چاپ در نهادها و مراکز فرهنگی و مبارزه با تهاجم فرهنگی دشمنان اسلام و انقلاب با نشر و ترویج افکار و اندیشه های اسلامی ازدیگر اهداف برگزاری این همایش است.

در منطقه مقاومت بسیج استان تهران 350 نفر اهل قلم بسیجی حضور دارند که این تعداد 300 اثر به دبیرخانه همایش ارسال کرده اند که 200 اثر آنها به همایش راه یافته است.

کد خبر 428139

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha